snart 3:e advent=)

Nu har jag sen i tisdags mått skit igen, (av tabletterna) men tabletterna är nu starkare och är dag 4 imorgon så ger det tills imorgon annars blir det halva tabletter för mig!

Men igår slängde jag ett ½paket ciggaretter o har inte rökt sen klockan 13.00 igår!=) Det luktade skit rent ut sagt i min väska igår och då åkte dem i soporna! Har absolut inget röksug, ibland kan jag komma på mig att tänka "oj nu får jag nog gå ut" men nee har inget sug utan mer den vanan att efter kaffet så brukade jag gå ut! STOLT!!

Veckan har varit seg men ändå har jag gjort en del! I måndags var det klippning och färning av håret, sedan kalas på kvällen, tisdag var det arbetsförmedlingen på förmiddagen och sluta-röka-kursen på kvällen. Igår var det Överby med mamma o Jenny och på kvällen gjorde vi ett litet röj. Idag har vi varit hos mamma på förmiddagen o sen hem för att sova lite, sen åter igen ner för att ta dos 2 svininfluensa-sprutan för lilleman. Jätteduktig var han, skrek när vi "höll fast honom" men så fort han fick ställa sig upp och fick plåster på benet så sken han som en sol igen.

Nu är glenn på träning och jag har julpyntat. Blev okej får lite mer julstämning! Imorgon ska jag ha Vilma på förmiddagen sen ska vi åka för att hämta Alex i skolan. På eftermiddag ska jag o Linus åka till storstan;) för att träffa Malin. =)

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0