trött!

Jag känner mig som en hemsk mamma när jag säger detta men fyy vad dåligt jag sover när Linus sover i våran säng! Inatt sov jag dock bättre men kan bero på att Linus sov bättre och att han från 23-2.30 låg med Glenn! Men jag känner mig helt slut idag!

Jag har precis avnjutit en hallon o mango smoothie å det står 2 glas kvar i kylskåpet, som jag täntk vänta med tills Glenn kommer in. O vart han är? Dum fråga i garaget=) Porten blir nog färdig idag o det är inte mycket gips kvar att sätta upp. Hoppas på regnfria dagar också så det kan målas färdigt, dock är det för högt för att jag ska måla! Så pappa känn dig välkommen;) Håller just nu på att ladda upp lite bilder på FB från Linus sommar:)

Imorgon ska Linus till dagis, han har ätit o ingen feber o bara varit ledsen nån gång idag. Så jag antar att det är någon tand som är jobbig?! Hoppas det i alla fall! Jag ska till arbetsförmedlingen o skriva in mig i ungdomsgarantin imorgon igen o då är det tänkt att jag ska handla mat o doppresent också!

Nu ska jag kolla på Time Out!

So long!

snart höst!

Hej o hå vad sommaren sprungit iväg! Jag har verkligen inte orkat ta mig in på datorn över huvudtaget! Jag har skaffat mig ny mobil o de jag velat kolla har jag kunnat kolla därifrån! Men mne tänkte göra ett försök att skriva av mig lite här igen! JAg tror det kan göra gott om man inte ser det som ett måste! Får se hur mycket det blir!

Glenn kom hem i tisdags o var förkyld, i onsdags fick jag ont i halsen o torsdag bröt det ut ordentligt. Glenn har jobbat även om han borde ha legat hemma, men jag som skulle ha jobba torsdag o fredag sjukanmälde mig då jag ändå jobbar med gamla o de kan ju bli riktigt dåliga! Linus fick feber i fredags o har det fortfarande feber. Idag har han inte varit alls bra, inatt vaknade han vid 3-tiden o sen snurrade han i sängen inne hos oss. O under dagen har han varit jättegnällig o nu tror jag att det är något i munnen på honom. För han verkar få ont när han äter?:/

När Glenn kommer hem ska det bli pizza i detta hus, så nyttigt eller hur?? Men jag tycker det ska bli gott. Jag hoppas nu att Linus ska sova hela natten o må bättre imorgon så han kan gå tillbaka till dagis på tisdag:) Han har nu börjat här i Mellby o det går hur bra som helst! Han skriker när vi skall gå därifrån o visst är det jätteskönt att han trivs men det är lite jobbigt också att han skriker, rivs, slåss o bits när jag kommer o hämtar. Vad tror dem att jag är för förälder??=(

Jaja nu ska jag nog förbereda pizzan:D

So long!


RSS 2.0