Fredag

Mina tankar går till Linda och hennes familj! Finns här för dig!

Jag har dock fredagskänsla idag, vi har nu på förmiddagen varit på BVC och enligt måttbandet har Linus växt 5½cm sen 1 årsdagen! Ändå är han liten=) Fick idag också veta att crp låg på 41 i tisdags när vi var hos läkaren, (det ska ligga på 20) så antagligen därför han fick pencillin istället! och hosta gör han knappt någonting idag! :)

Jag har börjat att städa, fyllt på ljus lite här och där, men det är nog något jag ska kika mer på på Ullared tror jag! Idag kommer Peter och Amanda hem eller vad man ska säga? De brukar svänga in här innan de åker vidare till gendalen sen lär vi väl ses imorgon igen!

Jag ska nu fortsätta med städningen om en liten stund! Dammvippan i högsta hugg!

So long!


Kvällen är här!

Helgen knackar på dörren, finally enligt mig! Men mitt charmtroll mår mycket bättre idafg vilket hjälper mamma rätt mycket, men är ändå trött och har ont! Jag har inte ringt och bokat tid imorgon, (kanske inte ens är något pass) men jag känner att kroppen får vila tills på söndag!

Glenn är nu ute och skottar och när han kommer in blir det kaffe och glass, gott:) Han sket i träning idag då det är sådant skitväder! Han är hemma med oss istället och ingen är mer glad än mamma o linus för detta! Linus var vaken längre nu ikväll, men det var nog för att han sov i 2½timme förut idag!

Imorgon måste det städas även om mamma i huset är helt slut!

So long!


usch!

Jag är trött (SOM VANLIGT) och jag bara sitter och hoppas på att jag ska få lite ork så jag kan börja städa i något av alla hörn i huset som ser ut som f*n! Å den här j-vla snön? VARFÖR? JAg är så trött på det här! Jag tror jag får skicka iväg min sambo till affären indag för om det fortsätter så här så orkar nog inte jag ta mig ut, och skotta är inte att tänka på för min del idag! Även om jag borde!

Ja, något positivt med dagen var att jag fick tjata bort en stund men min underbaraste vän! O förhoppningsvis om inget annat händer har vi nu fått bokat in en Ullaredstripp:) Me like!

Skulle kanske ta och ringa ner ikväll och kolla om det är något pass imorgon eftermiddag, men jag känner ingen lust riktigt. Men kan va något jag behöver så jag orkar med helgen? Får se hur jag gör!

Linus mår bättre idag, men hostan skulle jag vilja att man skulle märka mer skillnad på, fast! Det är ju så att han fick pencillin och inte hostmedicin, så kan ju vara därför? HM???

Nej vi håller tummarna att det blir bättre och att vi får sova inatt! NU har han dock sovit förvånadsvärt länge, men jag ska inte säga för mycket för han vaknar säkert då!

So long!

seegt

Jag vet inte vad som hänt, men mitt internet blev kass här! Allt förutom blogg.se går segare än segast! Vad ska man göra? Joo man kan ju stänga ner datorn, men det är ju något beroendeframkallande något min sambo absolut inte kan förstå! Jag ska försöka hålla mig vaken för finalen nu. KALLA HAAG, KALLA HAAG!!!


Kaffe & glass

Vi har mumsat kvällsfika här, visst ni tänker är ni inte kloka? Det är hur kallt som helst ute dock bara -9 när jag åkte hem vid halv 8 men ändå och ni äter glass! MEN med en varm kopp kaffe var det faktiskt väldigt gott! Var evigheter sen jag åt glass!

Idag skulle Linus gå på sitt schema, men jag var tveksam när jag körde dit skrutten. Men han var pigg och glad så jag tänkte att vi ger det en chans! Kl 11.20 ringer dem och säger att han är grinig, och att det kan ju vara för att han är jättetrött men han brukar inte vara den som går runt och gnyr så mamma slängde sig i bilen! Han somnade gott i bilen men vaknade dock när jag lade ner honom i sängen. Han har inte varit sig själv idag har också haft feber så YES nu börjar det, vi har varit på dagis i några dagar nu:) Men jag hade inte förväntat mig annat heller!

Jag hann i alla fall spendera minst 1 timme på arbetsförmedlingens hemsida för att söka och spana lite jobb. NÖJD faktiskt då jag var lite slarvig förra veckan! Fick också ringt och fått nytt recept på levaxinet:) så det kan jag hämta ut imorgon, när Glenn kommer hem om inte Linus får en mirakelnatt och vaknar pigg imorgon! Men annars blir det mys här hemma hela dagen!

Har varit iväg och pumpat, Bodypump en timma nu ikväll. Var ganska få men det kan vara rätt skönt också, men tyvärr hade inte Karin kommit hem än, hon kommer i veckan för Linda jag är ledsen men det är inte samma sak! Jag är ändå nöjd då jag lade på vikt på 4 låtar:) vilket antagligen kommer kännas imorgon, särskilt benen!

Har mycket tankar i huvudet idag och antagligen snurrar det ännu mer imorgon. Jag SKA tänka positivt och jag gör faktiskt det förvånadsvärt mycket (för att vara mig) men ibland kommer mörka tankar!

Nu väntar vi på sprintfinalen och håller alla tummar för Kalla och Haag!

So long!


TRÄNA!

Idag blir det träning, avslutar helgen som vi startade den! TOPPEN tycker jag! Bodystep 17.00 och något smarrigt kvällsfika! Igår gjorde jag och Linus tacogratäng med fläskfile SMASKIGT nu sover han och jag funderar på att förbereda dagens middag som blir köttbullar o potatis:D

Mitt i vårat middagskaos igår funderade jag på hur rörigt man får ha det i köket när man har barn?;) Men hellre rörigt till taket och en nöjd son än ett perfekt kök och en MYCKET arg/grinig/ledsen son!:p

Jag har nu sett reprisen på herrarnas dubbeljakt igår, då kommentatorerna sa innan start att svenskarna i stort sett var helt uträknade! MEN 1 GULD och 1 BRONS helt otroligt och jag gick och lade mig igår! (småbarnsföräldrar) Men jag säger ett stort GRATTIS till Marcus Hellner till ditt guld och Johan Olsson till ditt brons=) Målgången går om och om igen på tv:n här!

Melodifestivalen igår var som de 2 första delfinalerna en besvikelse! Jag längtar tillbaka till den riktiga schlagern!

Nu ska jag gå och skala potatis eller något annat roligt:p

So long!


Naptime is over

Just när jag tänkte sätta mig och ta mig ork att försöka komma in i skrivandet igen så bestämde sig min son, (som sovit väldigt länge!) att vakna så får se om kvällen kan erbjuda ett annat tillfälle! Melodifestival och OS njaa kan bli svårt! Men den som lever får se!=)

So long!

TRÖTT

det försvinner inte, jag är HELT SLUT!! Därför inget bloggande och därför blir det inget nu heller. VIlle bara meddela att jag återkommer när orken till något överhuvudtaget återkommer!
So long!

:)

Nu sitter jag här vid datorn i min ensamhet, Glenn är iväg på träning. Men han är ledig imorgon så då ska vi ha mys:) Eller ja kanske inte enligt Glenn men ändå, vi ska åka till alingsås och köpa presenter och handla mat inför nästa vecka!

 Vi har idag ätit Chicken TOnight som Wilma döpt det till, men det var något som inte blev rätt för det smakade inte som det brukar men är man hungrig går allt ner;)

Här kommer lite bilder!



Jul hos gammelmoster Jenny




Tomten kommer! HJÄLP!



Hjälper farbror med äggen!



Äter lunch och kollar på kalle

 

Mer tomtar, mindre läskiga dock!




juldagspromenad, vilket blev en kortsväng i pulka då lillen somnade efter 100 m!
Då vände vi och hämtade vagnen!




Bus med kusinen!



julklappar!


 

SNÖÖ!

 

Ny hockeykille??

 



=)






Nyår, chokladmonstret!



SPIKA, SPIKA, SPIKA

 

Jag hjälper dig mamma!

 

 

Lek med pappa

 



BILEN


 

Jag vet hur man gör!

 

 

på kalas

 

 

 

 

mys!

 


DISK



Nyklippt!


 

BUSUNGAR

 

 

Älskade unge!

SÅ STOLT!!!


Nu tar vi helg!

Dagis gick bra idag med, lite ledsamt när mamma gick men det hade gått över rätt fort!:) SKÖNT!! Ska tillbaka på måndag, vi fick gärna komma imorgon med men då Glenn är ledig så kände jag att vi skulle göra annat! =)


Vill också säga GRATTIS till Christian som fyller 23 idag!=) Hoppas din dag blir bra! Jag är sjukt trött just nu, förstår inte vd det är med mig! Men det är väl bara så ibland! Blir kalas i helgen, systeryster fyller hela 19 på söndag! Så vi ser fram emot detta, smörgåstårta hoppas jag?=)

Nu ska jag slöa lite i soffan medans min vilde son äntligen har somnat!

So long!


Nytt försök!



Nybadad




En glad unge våren 2009








Mammas kalas, men sötnöten fick paket han med:D








Denna var inte här när jag gick för att vila?







Vad är detta??





Går dem att äta?







En mycket uppskattad födelsedagspresent, tack moster Sofie och Christian:)


PUSS

 

 

Tandborstning, vid övernattning hos mormor o morfar

 

 

 

clementin tack!

 

 




Fick den STORA julklappen för tidigt, dagen innan hos mormor o morfar!





WOW



 

Jul hemma

 

 

 

Jul hos farmor o farfar


Mer kommer men just nu ska vi försöka göra det dagliga röjet!

So long!

 

 


Dagis

Vad stor han blir helt plöstsligt min lilla kille! Det gick väligt bra på dagis idag, han fick dock "bråkat" med en jämnårig som fick vara inne på uteleken då han tappade sina skor! Då denna lille kille kom in och lekte med samma saker som linus, det var inte populärt! =)  Imorgon ska jag försvinna en liten stund under tiden han är där får se hur det går, ska nu gå och lägga en jättetrött son!

So long!


BILDER



Vilken knubbis vi hade:) tänk va tiden går fort!


Jaa mer går inte just nu! Försöker om en stund igen om jag inte somnat;)

Kvällen är här!

OHHHHHHHH jag hade skrivit ett jättelångt inlägg och så försvann alltihop! Jag blir så trött, och jag är verkligen sååå trött överhuvudtaget. Men kan inte somna ännu!

Imorgon blir det dagis som sagt och på kvällen är det dags för BODYSTEP, me like! Håller på att ladda över alla bilder nu och ska försöka orka lägga upp lite här på bloggen sen, men man vet aldrig om det vill sig!


SO long!

Dagis

Imorgon var det dags, Linus ska för första gången till dagis:D Där han kommer att gå tills hösten i alla fall! Spännande, jag kom precis hem efter att ha varit och prata med fröknarna och fått masssa papper att läsa och fylla i men det måste väl göras!

Har nu fått i mig en smörgås då lunch inte hanns med idag, ska strax börja med maten. Idag blir det lax och potatis:) GOTT!!

So long!


Tisdag är här!

Idag blir det besök på Linus dagis, dock utan honom! Han ska vara hos farmor under tiden. Jag ska väl få en rundtur och träffa fröknarna! Dock har jag jobbat där på båda avdelningarna mer på den han inte ska vara men har ju ändå träffat fröknarna och sett avdelningarna. Men men! förhoppningsvis börjar inskolning så snart som möjligt efter detta! Tror han skulle må mycket bra av att träffa andra barn!! Sen hoppas vi ju på också att jag ska få jobb=)

Vi har för en stund sen fått i oss frukost här hemma, och ska snart ta på oss lite kläder. PLocka in all tvätt i lådor och garderober:D JIPPI!! not!

Ikväll är det Glenns tur att träna vilket betyder att jag antagligen kommer tillbringa kvällen med min kära dator, och då kanske äntligen kan lägga in lite bilder!

So long!


tvätt

Att sådant aldrig tar slut, har nu ätit sen lunch och ska försöka ta tag i min strykhög! Snart vaknar väl min lille vilde också!

Vi har varit hos mormor o morfar, fått tårta det var gott! De har bröllopsdag idag, och det hade jag ju glömt! Tänkte på det förra veckan, att när jag åker dit måste jag komma ihåg detta! Jaja, dem blev nog glada ändå att jag kom dit eller ja vi=)

Ikväll blir det träning igen Bodypump, gott!

STRYKNING NU!!

So long!


Ny vecka

Godmorgon måndag! helgen har som vanligt bara sprungit förbi!! I fredags var jag och Glenn i trollhättan och handlade mat, blev en tur till överby först. Där fick jag köpt en vårjacka:) Tiidigt men nu får ju våren komma när den vill enligt mig! :) Det är toppen med presentkort!! Linus fick en ryggsäck som han stolt har gått runt med här i helgen! :) Sen på kvällen blev det kinamat i gendalen hos svärmor o svärfar. Lördag innebar klippning, pannkaksbesök hos mamma o pappa och sedan kalas för farfar!

Igår städade vi tvättstugan, jippi! Men det blev rent i alla fall, och det var väl det som var tanken. Jag fick rensat skafferiet också! På kvällen blev det träning och det blir bara jobbigare för varje gång!! USCH, men skönt efteråt!

Nu ska vi iklädda oss lite kläder här och sen blir det fika hos mormor o morfar!

So long!


Lördag,

Godmorgon, frukost och dess disk är avklarad. Linus är nu nyduschad och vi ska snart bege oss till sollebrunn till faster Sandra så ska han bli nyklippt också:D

Sedan blir det en sväng till mor o far och sen i eftermiddag/kväll blir det kalas för farfar som fyller imorgon, Grattis till dig!

Nu ska jag göra mig iordning=)

So long!


kaffe

Nu tar jag mig en kopp och väntar på att sambon ska äta färdigt och sedan byta om, sen drar vi. Förhoppningsvis med lillen hos farmor o farfar. Men kan dem inte så kan dem inte, får se!

Linus sover en powernap, hoppas han vilar ordentligt, eftersom hans hemska mamma o pappa kommer väcka honom snart!!










såå nöjd!

 

 

 

 





So long!


Nästan klara:)

Nu är det bara golven kvar, men nu är det två hungriga här i huset och en jättetrött kille! Som gärna gosar med mamma nu, och det tackar ju inte jag nej till! Glenn trodde han skulle vara hemma kl11 så jag började göra mig iordning när jag var färdig men han kommer inte förens 13, jaja. Nu ska vi alldeles strax äta ska försöka lägga upp en bild också. från telefonen!




So long!


Godmorgon

Jag är idag trött, ledsen och besviken. En grej jag skulle fått åkt med på har redan skett, mer kan jag inte säga! Jag är inte arg jag är mer ledsen! Men vad som skett har skett men var tvungen att få skriva av mig detta!

Nu är frukosten snart avklarad bara min son kan sluta slarva! Sen ska det städas här, så mycket som möjligt innan glenn kommer då det blir lunch och sedan stan:)

 So long!


SKIT

Jag vet inte vad som är fel med min kamera? eller kanske bara anslutningen till datorn då kameran funkar i vanliga fall! Jaa jag får nog be min pappa kolla på detta dära nu i helgen kanske! Inte roligt då jag vill ha in korten och framkalla dem!!

Har i allafall precis ätit gooda köttbullar som jag och Linus har gjort, han var väldigt stolt över att få stå på stolen brevid mamma och göra köttbullar, att mitt kök nu är ett STORT kaos det får man ta. Han ska ju snart läggas och då kan mamma få ordning på torpet igen! (inte för att mitt hus är något litet torp, men ni förstår!) Ska om jag orkar (fått önskemål av sambo) att göra fler scones idag, får väl se vad jag hinner med, har ju i alla fall gjort rent matberedaren och för er som inte vet användt den för första gången, fick på jul 2007 pinsamt men sant!!!

Imorgon jobbar Glenn bara en liten stund på förmiddagen, då han jobbat typ 2-3 timmar övertid hela veckan så då kan han ju göra så och trots få sina timmar=) Då blir det överby och köpa ryggsäck till sonen och jag ska leta jacka tänkte jag.:) Handla mat på hemvägen också. Förhoppningsvis kan farmor ta sonen under tiden då han inte är så jätteglad i att gå i affärer (inte för att sambon är det heller, men han har inget val) kanske borde göra scones till honom för att jag tvingar med honom?? Nu får jag ta min son innan han ätit upp förpackningen till flingorna!!

So long!


Surprise=)

Är ni i chocktillstånd? 3:e inlägget idag och klockan är bara 14!! Har egentligen inget viktigt att berätta, har lite jag vill fixa innan jag sätter mig ner och försöker med min kamera. Vill passa på när vilden sover! Har varit nere hos mamma på kaffe men jag glömde självklart apoteket men klarar mig några dagar till:) Har nu ätit lunch och skalat potatis så det är gjort, eftersom min kära son ska vara med heela tiden när man lagar mat så tycker jag om att förbereda så mycket som möjligt! Ska göra rent min matberedare också och göra köttbullar sen:) Men nu ska jag vika ihop tvätten som inte behöver strykas och sen ska jag som sagt diska matberedaren:D

So long!

Ps. Malin tänker använda mig av dina grannars veckoplanering;) tyckte jag var toppen!!

 


seegt

Måste bara beklaga mig lite, allt går så segt! Disken är nu i diskmaskin men ingen mer ork verkar finnas.! Jag som skulle städa och gör mer scones idag! USCH!! Får väl ikläda oss kläder och åka en tur till mamma så kanske orken infinner sig när vi kommer hem. Skall också göra ett nytt försök att få in bilderna i datorn, håll tummarna!

So long!

Ps. vart är solen???


godmorgon

Här har vi precis ätit frukost, alldeles för sent i mina ögon då jag hade hoppats att ha städat övervåningen vid den tid! Så i och med detta tror jag vi ska strunta i yogan och ta det nästa vecka istället! Så får städningen ta den tid det tar, för Linus verkar inte så tålmodig idag! Får se hur det blir. Men yogan hoppar vi nog! Får ner o göra en snabbvisit hos mamma sen, måste ändå till apoteket!

Nu blir det lek på golvet.

So long!


snart helg

Idag har varit en rätt så lugn dag, tog en kaffe med syster och bror i förmiddags. Ja rasmus drack ju inget kaffe men han var ju i alla fall med! De tog Linus medans jag åkte ner till skolan och lämna in min lönelapp och handlade=) Det är faktiskt skönt att få gå och handla själv ibland, går fortare för den delen också!

Sen hem och skotta, helt slut var jag. Tog nästan en timma. Sen gick jag in och åt lite och började sedan med mina scones som var väldigt goda måste jag säga! Tiptop kvällsfika det dära:p Så tack malin för att du lämnade bilagan från i lördags då jag gick på recepten igen;)

Tränat idag och imorgon blir det försök nr2 på yogan kan bli spännande, kanske kommer närmare tårna imon;)

Nu blir det snart natten här är gööörtrött!

So long!


superduperhelg!

Nu var det återigen måndag och jag har haft en toppenhelg! Började med eftermiddag/kväll/natt i Lindome hos min MALIN=) På kvällen kom Isak, Kristina, Pekka och Jossan, vi åt mumsig middag och sedan blev det spel och mycket skratt och snack! MUCHO trevligt! Vi gör det alldeles för sällan! På morgonen/förmiddagen när jag var påväg att göra mig iordning och packa så får Malin besked om att hon ej ska va barnvakt (tyvärr pga sjuka barn)men jag och LINUS blev desto gladare då hon följde med mig hem.=)=)

Lördagseftermiddagen/kvällen var dock väldigt lugn men det behövdes nog för oss alla! Men det blev filmmys i alla fall, Sommaren med Göran såg vi helt okej. Den var rolig men absolut inte så rolig som jag trodde den skulle vara, alla har ju sagt att den ska vara så HIMLA bra men nee.

Igår åkte malin hem igen, en heemsk hemresa för henne! Med tågkrångel så det blev väldigt försenat! Hon skulle varit hemma vid 16-tiden och var istället hemma efter 18! VÄSTTRAFIK!!!!

Imorgon ska jag besöka förskolan Linus ska börja på, prata med fröknarna och så! hoppas på bra tider:)

Nu ska jag leta gardiner lite på ellos och kolla på en annorlunda familj.

So long!


RSS 2.0