soon soon

Om sisådär 20 min ska jag sätta mig i bilen o köra till nossebro. Där ska jag hitta rätt o sedan in på ett kontor och prata med en Maria en stund:) Det är inte förens i skrivande stund jag börjar bli nervös, o det lär väl trappas upp under bilturen!

Jag o Linus har varit ute o gungat o lekt i sandlådan i 1½timme idag:) mys, så kom morfar förbi en liten sväng o vi kollade på en stor traktor som sopade gatan! SPÄNNANDE tycker Linus!

Jag ska nu stänga ner här o ta mig en frukt innan jag beger mig till arbetsintervjun:D:D

So long!


För Lindas skull;)

Hoppas hon läser här bara;)


Håll tummarna!

Imorgon ska jag på arbetsintervju för ett sommarvikariat:) Så håll tummarna för mig, jag är bara glad att jag fått svar från någon av alla ansökningar jag skickat in! Men självklart hoppas jag att detta leder till jobb! Tro inget annat!

Idag har jag varit i alingsås 2 ggr:p I morse/förmiddags var jag på Willys o veckohandlade och sen var vi på jordnära och köpte gungställning till Linus + Bebisgunga att byta ut en av dem "vanliga" med, sen köpte vi också en cykelkorg och lyse till min cykel:) Sen blev det middag på donken, Linus första Happy Meal trodde jag, men glenn kom med nuggets o pommes x2:p Han åt och vi fick allt i oss hans rester men ändå:p

Linus sover sen en halvtimme tillbaka och Glenn är i gendalen och hämtar brädor att fästa gungställningen i (så den inte välter eller sjunker ner i gräset) och något mer som varit där sen dem bytte panna! Sen ska vi bära den på plats, eller där vi tror vi vill ha den i alla fall!

Imorgon får alltså Glenn sluta lite tidigt så jag kan åka iväg och sen ska vi åka och fira Mikael som fyller 40 år idag GRATTIS!! Dock är det överraskningsparty:) ME LIKE!! Hoppas bara han blir glad! Fast han undrar nog varför inte vi är där idag? Även om han aldrig vill fira brukar vi komma ändå!

Sen ska vi självklart gunga massa imorgon, det ska bli skoj! På lördag ska Glenn fortsätta att köra bort kompost-högen så vi kan göra ett land där, han o pappa började lite igår så förhoppningsvis hinner han köra bort det mesta imorgon så kanske vi kan köra med jordfräsen då också!

Nu ska jag kika runt lite och sen blir det nog sängen tidigt (som vanligt nu för tiden!)

So long!


Underbart väder!

Idag har vi varit ute mycket! På förmiddagen var det alldeles grått men termometern visade 13 grader när vi gick ut o då tittade solen fram lite och när Rebecca sedan begav sig hemåt så hade det spruckit upp o den fiina blååa himmlen visade sig!:D

Jag o Linus har varit en snabbsväng hos mamma o pappa nu ikväll. Vi hade lite ärenden i sollebrunn som jag trodde min sambo skulle sköta men de tränade visst här i mellby!

Nu kollar jag med ett öga på Ugly Bettys sista säsong!

So long!


Besök:)

Har idag haft fika besök av Rebecca, vi har inte setts på 1 år! Fan va fort tiden går! Men det var jättetrevligt att träffas idag:D:D Linus visade alllt han hade o då menar jag ALLT han hällde varje låda upp o ner! Sen kom Glenn hem å vi åt lunch ihop, bara smörgås o stekt ägg men det var ändå trevligt! Det brukar ju inet vi göra!

Jag ska alldeles strax gå upp o väcka min son, så ska vi dra fram grillen o fixa iordning den då vi ska grilla kyckling ikväll:) Sen ska Glenn träna o jag o Linus mysa framför tv:n!

Idag skickades papperna in för bygglovet, jag hoppas att det går smidigt så vi kan börja SNART:D:D Imorgon blir det banken också! Håll tummarna!

So long!


FAB DAY:D

Oh vad jag älskar att ha en sådan underbar vän! TACK underbara vackra du för en helt fantastisk dag! Nästa gång tar vi vinet med oss och så drar vi uuut;D Jag och Malin har varit på Model Lab och tagit kort idag, störtskön fotograf och vi hade en skitkul dag!
Först träffades vi vid tåget, gick några turer runt i affärer och ögonshoppade! (otroligt nog ingen av oss öppnade plånboken, även om vi gärna hade gjrot det!) Sen tog vi en fika på lovely Espresso House, vanilla latte och hallonmuffins för min del MUMS! Massa tjöt där och sedan vidare för att köpa med oss en sallad (den godaste som finns??) och iväg för att kolla vart dörren till studion låg:) sen satte vi oss på en bänk o njöt i solen en liten stund innan vi gick tillbaka och in genom dörren!

Det enda minuset för dagen var att vi blivit tillsagda att man skulle få håret iordninggjort där men nee vi blev hänvisade till plattång/locktång o lite mousse o spray (tänk om inte ens det hade funnits!!) Men vi blev sminkade och sedan fick vi då alltså fixa håret själva och sedan satt vi ner en liten stund innan fotografen hämtade oss! Som var störtskön som jag sade förut! Men Malin var har vi sett henne förut?? Vår sallad hanns inte med där inne utan den tog vi i solen o den fruktansvärda blåsten utanför centralen, sen en lika god Vanilla latte nr 2 (eller Chai Latte för Malin) och tjöta lite till på centralen innan jag i sista sekund fick springa till tåget!

TACK igen för den bästa dagen på länge! Skall nu mysa i soffan innan jag stupar i säng tidigt idag!

So long!


TRÖTT

Ont o trött, när ska det släppa i halsen? Glenn "kollar" på hockeyn! Det är 4:e perioden vilket betyder att så fort någon gör mål avgörs det! Glenn ligger alltså o sover brevid mig i soffan! Han har ont i huvudet och är jättetrött! Men varför gå upp o lägga sig??

Linus ville inte med mig hem från dagis idag! Han har skoj där, vilket absolut är skönt! Idag hade han hunnit ut när jag kom, oftast sover han äeller är precis nyvaken när jag kommer! Imorgon ska han dit igen och jag ska åka till stan o handla lite:)

Vi har fått bytt däck nu i alla fall:D:D Dock med lite problem men tillslut löste sig det med! SKÖNT! Vi var en snabbsväng hos gammlamormor o gammlamorfar när vi åkte från dagis förut. O hon hade fått glädjande besked! Cancern är borta! Men de fortsätter med strålningen för säkerhets skull! Men det är bara 20 dagar kvar:) SKÖÖÖÖNT!!

Ser fram emot en härlig dag med malin på lördag! Stan någorlunda tidigt för brunch kanske?? Vad tror du??

Ska försöka ta mig till sängen nu!

So long!


röja

Det försöker jag med här hemma, knappt att man kan hitta "huset" efter dessa 2 sjukveckor! Älsklingsplutten är i alla fall pådagis idag:) Jag har dock emr ont i halsen idag igen:( Men vi får väl härda ut! Köpt mer halsisar idag i alla fall! Jag är väldigt trött men jag hoppas det snart vänder, tills helgen om inte annat! Då ska jag o Malin ha såå skoj:)

Men nu är nog min tvätt färdig om inte annat! Skulle behöva stryka lite också så blir nog nästa projekt!

So long!


DH och Cougar Town!

Ikväll är det dags igen:) ME LIKE!! Det har släppt lite lite i halsen, men nu är halstabletterna slut o teet börjar också ta slut! Så nu hoppas vi att det släpper fort! Nu är Glenn på styrelsemöte, fast nu tyckte jag det lät i källaren så förhoppningsvis var det han!

Vi skulle ju fått bytt till sommardäck idag (ÄNTLIGEN) o Glenn pratade med M senast i förmiddags, o de sa att de skulle ta det efter jobbet! Men när vi kommer dit då är det ingen hemma! =( Jahopp vi får väl bytt däck tills midsommar! FAN!

Ikväll åker Rasmus o laget hemåt, kl 21 börjar bussresan! Hemma någon gång under fredagen, samma dag som säsongspremiären;) Kan bli framflyttad?!?

Nu ska jag kika runt lite innan det är dags för tisdagskväll bänkad framför tv:n!


So long!


sandlåda!

Vi har idag varit ute o lekt i sandlådan, Linus är mycket nöjd med detta! Sen tog vi cykeln (trehjulingen) och cyklade (mamma körde) till lanthandeln för att handla! Vi skulle inte ha mycket bara creme fraiche men när vi är på väg mot kassan får Linus syn på de små vagnarna så nästa gång vi är på ica ska han få testa detta (om vi inte ska ha för mycket)

När vi kom tillbaka kom grannarna gåendes efter deras "morgontur" så Lukas hoppade ur vagnen (Linus mycket nöjd!) så de lekte en stund i trädgården, trevligt! Men i.o.m att vi  var sjuka ville jag inte bjuda in dem! 

Ska alldeles strax ta tag i maten, åtminste förgrilla kycklingen i ugnen! Sen blir det tacokyckling ikväll. Febes recept eller? MALIN?? Det var längesen jag åt det nu i alla fall, får se om de uppskattas av lilleman i huset!

So long! 


SOVSOV

Jag somnade och sov 2 TIMMAR efter senaste blogginlägget! (dock satt jag och nicka till flera ggr när jag skrev förut) men 2 timmar!!! O det betyder att Linus fick sova 3 timmar vilket han egentligen inte får! Men nu sov mamma över tiden;) haha! Min bror o de andra ska bli räddade i Spanien nu, en buss gick härifrån i morses? tror jag det var! Skönt!

Glenn skulle byta däcken på bilen förut men nee då är den en jävla låsmutter som tydligen finns på VOLVO numera som inte gick att få bort! Men nu fick vi glädjande besked av M och han ska fixa detta åt oss imorgon:D:D:D

Jag ska nu ta mig min sjuttioelfte kopp te och lite glass till de! O se sista perioden av hockeyn med min sambo!

So long!


KÅVEPENIN

Tillslut fick jag lite pencilin:) Sköönt så nu hoppas vi att det släpper så snart som möjligt! Dock var det ingen halsfluss men sänkan låg på 25 och ska ligga på högst 8! (att jag typ alltid har hög sänka sa jag inte!) Men jag var där 10.40 för att ta prover 11.00 skulle jag träffa sköterskan men sen skulle hon höra med en doktor hur vi skulle göra då jag har så j*vla ont! Så tillsut 12.15 kom jag utanför dörrarna igen!

För ovanlighetens skull ska jag också meddela att jag är jättetrött!!! ;)

So loong!


halsfan!

Jag är så trött på min "sjuka" knappt feber längre med fan va ont i halsen jag har! Så imorgon ringer jag vårdcentralen måste vara halsfluss som jag åkt på! Nu orkar jag inte mer! O jag måste bli frisk tills på lördag då jag och Malin ska iväg o bli finfotograferade;) Haha=) Jag har ingen aning vad jag ska välja att ha på mig dock!

Snart blir det söndagsfilmen på 4:an och lite gottit att äta, men antagligen inte mycket för min del! om jag inte tar upp lite glass!

So long!


snorig mamma!

Dock ingen feber idag:) Men hostar och snorar! Ska alldeles strax väcka prinsen packa väskan och få med mig sambo ner till mamma o pappa! Sandlådan är i stort sett färdig eller iallafall själva lådan;) Glenn håller nu på att oljar in den! Sen ska duk och sand i:)

Linus skickade sms till mormor o morfar i morse och önskade sig leksaker till sin nya sandlåda när han blev 1½år:) O de kom allt här förut med hink, spade och lite annat:) Dock är det en heel månad kvar! Linus tackar!!

So long!


BORTA?

Jag skrev ett inlägg igår, började på det vid lunch men sen hängde sig datorn och skrev färdigt det vid 7-tiden igårkväll! Men det är borta? Fan va konstigt! Jaja det var mest att jag ville säga att vårat hus värderades igår och vi får svar tidigast på torsdag så ni kan ju hålla tummarna åt oss:)

Fick en underbar inbjudan igårkväll om grillfest 8 maj:) ME LIKE! Jag kommer vara där! Men usch vad jag kommer sakna dig! Det vet du!

Just nu sitter jag i soffan och hostar som jag vet inte vad! Funderar på om jag ska vila mig en stund eller om det är någon ide då säkert plutten vaknar snart! Vi har vari hos mamma en stund o Linus har hoppat o sprungit på studsmattan, vilken balans han har för att vara så liten! efter denna sommaren kommer han väl vara en hejare på det där! tur den står hos mamma o pappa och inte här!

Jag sitter o funderar på när min bror kommer kunna komma hem! Han är på träningsläger i Spanien men man vet ju inte när flygen kommer kunna komma hit och om de ens kommer kunna flyga därifrån? Jag tror att egentligen så ska dem flyga i morgonbitti men så blir det nog inte!

So long!


blä

Nu börjar näsan rinna, jag som hoppades att helgen skulle få oss att friskna till! Men kan ju hoppas att det bara är kvällen som snorar o inget annat! Men lite glass gjorde gott för stunden men inte mer! Blir lite te om en stund innan läggdags!

PS Glenn är inte glad just nu 12 minuter har gått i 2:a perioden och det står 3-1 men det är ju tid kvar!

So long


Klagogris

Usch vad jag känner mig som en klagogris när jag kollar tilbaka på mitt förra inlägg! Finns ju dem som har det mycket värre, men för mig kändes allt kasst förut! Men efter en liten tupplur (då min syster ringde o väckte mig) så kändes det lite bättre, men nu gör sig krämporna påminda igen!

Har försökt få gjort lite här hemma nu i eftermiddag/kväll då värderingsman/kvinna kommer imorgon o ska värdera om vårat hus:) Håll tummarna! Känns nu efteråt att man inte är helt hundra! Men Glenn (tack o lov) gör det tyngsta!

Fick besök av svärmor, svärfar o Lukas förut de blev en sen fika o en överlycklig Linus:) Han började nästan gråta när han sken upp å såg att någon kom hit! Ove sågade av en bit av dörren ner till källaren då det inte går att öppna den ordentligt sen vi lade klinkers där! Men nu går det jättebra:)

Om en timma blir det glass till Greys:D o kanske en kopp te med honung för att lindra halsen!

So long!

detta skulle ha publicerats för en halvtimme sen!


Tired Mama

Gäspat sen jag gick upp o nu sover Linus o ändå sitter jag här! Inatt vaknade han upp 3 ggr o man själv kan ju inte somna om på 2 sekunder precis! Har feber idag med, även lilleman! Halsont och ont i resten av kroppen! Men varför klaga? Vi kom iväg tidigt o handla sen har vi sett Aristocats o fikat med glass o frukt. Snart vaknar väl Linus o vill ha lunch pannkaka kanske;)?

Ville säga att jag lever men det är precis!

So long!


BILDER


Min nya hatt!

 

 

Måla:)


 

 

Dags att påska!





Första stopp hos gamelfarfar o gammelfarmor


Nästa mormor o morfar!




Bus med morfar:)



Passar på att hjälpa gammelmorfar i landet när jag är där och påskar:)



Hm? ska vi våga testa?


Jag vill åka meeer!



Kusinerna skulle gärna köra iväg själva!



Mina pojkar:)

Nu väntar jag på att glenn ska ringa så jag kan ringa och beställa lite kinamat! Det ska bli  såå gott!

So long!


Salva- men jag tycker inte du ska använda den

SUCK va trött man blir. Blev tolkade som en överreagerande mamma när jag kom in i rummet!
-Men det här ser ju inte så farligt ut?
- Men joo det har blivit rödare även från utsidan och sen går det ju upp o ner beroende på hur mycket han kliar! Men visst det kletar inte längre!
- För egentligen ska dem ha gått med sånt här i minst 4 dagar. Innan dess får du badda!
- Men det går inte!
- Klart det göra, utifrån och in!
- Ja, jag vet hur jag ska göra det är inte det som är problemet! Men jag har försökt flera ggr på morgonen och har inte lyckats ordentligt en ända gång!
- Men tror du det skulle bli lättare med salva då eller?
- Det vet jag inte men kanske ger mer nytta?
Vi fick sen gå därifrån då Linus var rastlös o vänta i väntrummet. Så skriver hon ut recept o läst på lite.
- Det finns på apoteket
- Från fredag? undrar jag
- Nej det finns där nu men jag tycker inte du ska använda den ännu. Badda lite till o se om det blir någon skillnad!
MM visst! - Fast han ser ju väldigt infekterad ut!
(då Linus suttit sen vi kom ut i väntrummet o kliat sig! )

Jaja, salvan ska hämtas ut av Glenn sen så får  vi väl se hur vi gör! Men har dem rätt å vara så elaka`?

SUCK!!!

So long!

// TRÖTT mamma!


ögonont

Jag och Linus skall alldelels strax bege oss ner till vårdcentralen o kolla upp hans kliande. svullna och röda ögon! Dem har inte geggat något särskilt idag men inatt och igår! Stackarn, han är just nu jättetrött också, så vi hoppas på snabbt besök så vi kan åka hem o sova! Jag med då jag knappt har kunnat sova inatt efter att Linus vaknade någong gång efter 23! Så vi är trött här båda två!!

Jag vet inte när jag skrev sist, har inte orkat eller inte haft tid! Vi hade mysigt besök av min Malin i helgen:) Fikis o lite shopping i alingsås, lekpark-middag-vin-chips mm under kvällen! På söndagen njöt vi i solen en stund innan lunch o sedan satte hon sig på en blå buss å började sin hemresa!

Vi ska nu försöka få i oss något innan vi beger oss neråt!

So long!


Annandag Påsk

Så nu är det över! Denna helgen har ändå känts lång mot vad den brukar i alla fall! Har haft en sköön helg! Fått gjort massor i trädgåden! (Glenn har väl visserligen gjort det mesta) Idag tog jag en promenix till sollebrunn  I gummistövlar?? var mammas kommentar men jo det gick bra tyckte jag! TILLS jag skulle ha på mig stövlarna igen när vi skulle åka hem! O fy fan va ont i mina lilltår!!! AJAJ en stor blåsa på den ena har jag! Men jag fick mig en promenad i alla fall!

Linus ska nu alldeles strax upp i sängen, vällingen är intagen o nu blri det pyjamas o borsta tänderna! Blir längre inlägg imorgon!

So long!


kortfredag!

Så känns det i alla fall för mig! Vi lämnad linus hos mamma runt 10.30 och när vi fått rensat (o ställt tillbaka) allt i klädkammaren är klockan redan 13! Oj tänkte vi! Lunch o köra lite skräp till återvinningen sen var vi hos mamma o pappa! Han hade (som vanligt antar jag) ätit det mesta under hans vakna tid. Vi gick en promenad VÄLDIGT kort då det typ blev storm och börjad hagla?? vi vände då hemåt igen. Väl på uppfarten tittade solen fram. Nu är vi hemma och grejar lite!

Glenn fixar hemmalagad pizza som står på dagens meny=) Njuut av ledigheten. Det ska jag göra men som sagt den kommer gå alldeles för fort!

So long!


Långledigt!

Sköönt, nu ska vi bara njuta ända tills tisdag morgon! Vi har haft trevligt besök av Linda och Emanuel:) Vi har tjatat mest kollat på min egna lilla pajas som visade alla sina sidor! Och som han tyckte om Emanuel, det tog inte många minuter innan han vågade sig på att busa med båda två:D Sen så fick han ju ett påskägg också, toppen!

Imorgon ska vi lämna bort prinsen till sin mormor o morfar då vi ska städa ur våran klädkammare! Vi kommer knappt in där längre!

Nu ska jag hålla min sambo sällskap med hockeyn!

So long!


Påväg

Nu är Linda och Emanuel på väg! De ringde för en stund sen o sa att de var på angeredsbron:) Men som hon sa, det kan ju ta några timmar innan dem är här ändå! HAHA. Jag ska sätta mig i bilen o hämta hem skrutten nu tänkte jag!

So long


X-ider Spring

Det var en ny sort på X-ider idag, spring. Eller den har ju säkert inte kommit idag och kanske inte är den jätteny? vad vet jag? Jag kan nog inte påstå mig springa ner hyllorna på systemet! Men jag köpte i allfall 2 att prova, de var med päron, mynta o något mer? ska kolla upp detta!

Tänkte bjuda på lite mer bilder, (jag har börjat få kontroll på detta hära nu;))




Efter en dag på dagis finns inte så mycket smink kvar;)

Hjälper mamma med det sista påskpyntet

 



 

Vi som antagligen knappt kommer vara hemma i helgen har köpt "lite" godis!

 

 

På flaskan står det melon och mint, men på skylten i butiken stod det päron också.

 

So long!


Besök:)

Idag kommer Linda och hennes man;) Det känns konstigt att säga men herr o fru kommer hit idag:D Ska bli så skoj! Första mötet med E för mig och Linus och självklart Glenn också! Han ska idag på påsklunch hos en kund! (om det inte skiter sig totalt där han är idag) så han slutar efter det, men det vet man ju inte hur länge den lunchen är! Får väl se!

Jag har nu satt på en diskmaskin o ska snart bege mig till nossebro och inhandla drycker för helgen! Glömde detta igår när jag var i stan. Sen ska jag hem o greja lite!

So long!


RSS 2.0