din son är sjuk!

Jo men eller hur?? Nja! Dem ringde från dagis lite innan 11 och sade att han inte är sig själv. Han gnäller o så, (ooj vad farligt) sen rinner näsan lite men det kan den ju göra ändå. JAa det kan den! Jag stod i provrummet på Indiska i trollhättan. så ringde min svägerska som fick åka och hämta honom. Så jag fick handlat färdigt! TACK!!!

Nu är jag nog klar inför studenten? Elelr ja, ett kort kanske vi ska ha också? Men nästan! :) Linus sover nu o lär väl göra en stund till då han inte somna förens 14. Min syster är på intervju nu o nu sitter jag o håller alla tummar o tår! Hon var heelt otroligt fin igår! Jag var världens stoltaste storasyster!

Nu ska jag njuta lite av solen innan plutten ska vakna!

So long!


Mors dag, systers dag!

Idag är det morsdag:) Jag fick kaffe på sängen av min son och blommor. Men idag är det också min systers studentbal! Hon beger sig nog nu ner till frissan för att få håret fint! Sminkning tror jag är avklarad innan utav vår duktiga moster! Ska om 1 timma försöka ta mig ner och börja fixa lunch till dem allihop. Glenn har målat dörrarna in till klädkammaren o nu tvättar han av altanen så han får jag nog hämta innan vi ska bege oss till gräfsnäsparken o ta MASSA kort! Jag minns min bal o vad roligt det var, även om vi inte hade kortege och allt det ddem har här. Men vi hade ne fin bal med! Miin syster kommer i alla fall bli sååå fin! O min mormor kommer stå och gråta i gräfsnäs om några timmar!

Sen ska vi in till stan o stå utanför hotellet o ta ännu mera kort:)

Linus är med farmor, farfar, faster, martin o pojkkusinerna i göteborg på barnens flygdag eller nåt sådant? sen blir det nog en tur till liseberg med. Glenn ska spela match o då fick vi skaffa barnvakt som blev utflykt hela dagen!

So long!


Halva veckan

Halva veckan har gått, jag har jobbat "2" dagar, idag var det dock bara 2,5 timma men det är pengar det med! Efter jag slutat åkte jag till jysk för att köpa nya ute-krukor som jag sett i reklambladet. Dock var dem mörkare än vad jag trodde o då köper jag dem nog lika gärna på Rusta där dem är typ 70 kr billigare o kanske lite mörkare men det får gå! Sen blev det en snabbsväng på ÖB o sedan WILLYS där det tog tiiid i kassan! En gubbe gick före (han frågade när han stod i kassan, jag ska bara ha en dosa snus) men man frågar väl innan man går förbi?? O då fanns ju inte den sorten hos henne så hon fick gå iväg o jaa jag hann inte hem med varorna innan jag hämtade prinsen. Å det är väl inte hela världen men hade varit skönt.

Har nu ätit lunch o har kycklingen till middagen i ugnen o ska snart väcka sonen som somnade på 2 sekunder i bilen! Ikväll blir det träning:)

So long!


tisdag = tvkväll

Like always 20-22.30 sitter jag framför tv:n på en tisdag! I alla fall ett tag till! Ingen aning om när serierna tar slut? Men jag gillar dessa kvällar, min sambo är inte lika förtjust. Men han tränar i alla fall tills nån gång efter 20?

Jag har idag städat, varit hos mamma och min mormor sen städade vi lite till och lagom tills jag var färdig ringde Li o frågade om hon fick komma förbi:) Det blev en kaffe o lite tjöt! TREVLIGT! Önskar henne lycka till imorgon på intervjun i hjälmared. Sen blev det middag, vi fick upp garderobsdörrarna i sovrummet. Så nu är det knoppar som ska beställas o dörrarna till klädkammaren ska målas. Kanske vi köper nya handtag till dem.

Nu ska jag ta mig en snabb dusch innan min kväll börjar.

Ugly Betty, Desperate Houswifes, Cougar Town!

So long!


städa

Har på förmiddagen städat övervåningen o nu är det dags för nedervåning. Passar på när Linus sover! JObbade igår ska jobbaimorgon:)

Vi har hunnit vara nere hos mamma, sen blev det fika hos gammelmormor o gammelmorfar! Men ska ju städa så en ny uppdatering sen!

So long!


Slappar söndag!

Usch, jag själv åkte på magsjukan natten till fredag:( fyyy säger jag bara! Finns det något värre?? Men idag är jag pigg och ska inte längre smittas nu i eftermiddag!

Jag började må bra redan fredagkväll då jag fick i mig lite mat, kollade Så ska det låta och sedan lite på Apollo 13. Igår tog vi det väldigt lugnt, hade intejag varit sjuk skulle Glenn åkt och hälsat på Peter, de skulle grilla o spela tv-spel. Men nu kunde hn ju inte tyvärr, för de lär nog dröja några helger innan det går att få ihop igen. Vi fikade ute, lekte ute sen sov Linus o då klippte Glenn gräset (tills bensinen tog slut) då fick han bege sig iväg o inhandla det, och ävne glass MUMS!! Sedan fortsatte han o jag låg o gottade mig i solen, (brände mig) har inte ont men är rööd! Sen kom pappa o rasmus förbi en svän (de oroade sig inte för att bli smittade då de redan borde blivit sjuka isf) Rasmus var ute och övningskörde! Lagom vaknade Linus så han fick gosa lite med morbror o morfar. Sen fick han hjälpa pappa med de sista! grillning blev middagen igår vi åt ute, PREMIÄR=), Sen gick vi en promenad, Linus å mamma åt piggelin o sen blev det bad o välling!

Idag har jag o Linus lekt ute, pappan i huset är hos sin mamma o tömmer deras damm, då de tror att duken är hål i. Får se vad som skett där i vattnet! Snart kommer väl han hem, linus sover gott och jag ska stoppa något i magen!

So long!


magsjuka

Imorse ropade min kära sambo, KOM UPP, MAGSJUKA! Neeej neeej neej, tänkte jag! Men det som jag fick se sen var en superglad kille i badkaret! Han har spytt under tidig morgon o antagligen i sömnen! Usch vad hemskt!! Men sen har han inte spytt under hela dagen! Men han har ju inte ätit jättemycket heller. Nu har han somnat, var inte jättenöjd med att vi skulle sova direkt men till slut gick det bra:) Jag har hunnit damma och dammsuga sovrummet, när glenn kommer hem får han lyfta i madrasserna så vi kan bädda o sova i vår säng igen:DD ÄNTLIGEN!!

Jag skulle egentligen städat hela huset idag, men med sonen hemma o jag inte visste hur dagen skulle urarta sig (+det underbara vädret) så sket vi i det! O skönt tycker jag, då jag även om vädret visade sin fina sida hade varit inne o städat om Linus varit frisk o varit på dagis. C som jag pratade med när jag ringde dagis fråga vad som händer Jag saknar Linus! GULLIGT! Dock sa hon att vattenkoppor går på dagis med, JIPPI! Men vi hoppas slippa det! Linus hann ju gå en heel dag på dagis innan nästa sjukdom dök upp så nu får det räcka tycker jag!!

Nytt försök till städning imorgon! Nu ska jag slappa framför tv:n/datorn ett tag till!

So long!


En bra dag som är en tung dag!

Idag är jag glad att jag hade saker att göra! Just nu känns det lite tungt, min Malin sitter nu på flyget till turkiet!=/ Men va bra det kommer bli för henne! Vid 21-tiden landar hon och då blir hon hämtad av en vän som hon ska spendera tid med tills V slutar jobba och då ska hon få åka och träffa honom och se sin nya bostad för första gången:) Jag är såå glad för din skull men usch vad jag och Linus kommer sakna Tant Malin!!!!

Idag har vi varit på1½ årskontroll med plutten, allt såg bra ut! Nu väger han över 10kg, han är en tung liten grabb! :) Sen hämtade vi mamma och begav oss till Trollhättan:) Hade en mysdag med shopping inblandat, Linus fick 2 par skor, 3 par shorts, 2 t-shirt, 2 par sockar och en tjock tröja! Jag köpte mig en tröja, och mamma fick handlat kläder till studenten. Det blev smörgås och kaffe, och sedan mjukglass och en vanilla latte innan vi begav oss hemåt.

Har varit nere hos mamma o pappa en snabbis på en fika nu ikväll, mest för att säga hejdå till min syster som åker med skolan till Alanya imorgon! Ta hand om er och gå inte själva!!!! Ha s¨å skoj också!!=)

Nu börjar snart tisdagskvällen, UB - DH - CT 20.00-22.30:D Glenn hatar tisdagar!!

So long!


VARNING! LÅÅngt och ointressant info om våran helg!

Här har varit en sjukhelg! Linus började ju redan i måndags i och för sig! Men vi har ju klarat oss me and glennis! Tills i fredags, då började jag snora det rann både ur näsan o ögonen konstant, lördag och söndag med. Idag känner jag mig lite bättre! Hoppas att det vänder fort! I lördags blev Glenn magsjuk o Ove, Lotta och Peter fick det med! JIPPI!!! Jag o Linus åkte upp en andra tur till stugan på lördag förmiddag så vi slapp detta PEPPAR PEPPAR!! Men i och med att de andra gick så fort i mellan så tror vi att vi klarat oss!

Det har ju varit långhelg nu, så i onsdags åkte jag o LInus upp till stugan så pappsen i huset kunde tapetsera i fred, (det är bara lite vinklar kvar nu, som han ska få hjälp med men även Ove är ju som sagt sjuk) Kom hem i torsdags, grillade och Linus fick busat lite med farbror Peter som kommit hem. Fredagen begav vi oss till göteborg för att träffa Malin (sista gången på länge:() och Linda. Vi gick och shoppadde, dock bara ögonshopping för mig, men Linda och Malin handlade lite! Sen blev det en (brännande stark) lunch på Åhléns Cafe gott! Vi kikade runt lite på Åhlens efteråt o sen blev det ett tårfyllt farväl av älskade vännen! Och även hejdå till Linda, hoppas jag snart kan komma och kolla på er nya lägenhet:) Jag tog mig med tunga steg till tåget (vägen förbi espresso house för en vanilla latte) och satt med en gnällig trött son¨på tåget hem.
Väl hemma så började jag röja lite i köket och tog en snabbsväng med dammsugaren, för på kvällen fick vi besök av Rebecca, Malin och Ulli:) Det blev korvgrillning och massa tjöt och skratt:) Ett måste att upprepa snart!!

Lördagnatten fick jag ringa hem sambo vi 3-tiden, haha. Ringde mest för att jag var lite orolig och undrade vart dem var! men tror de kom hem rätt snart efter det! Sen blev det att få upp Glenn på morgonen och skicakde iväg honom till loppmarknaden så fick jag packat ifred. Sen blev det en kopp kaffe med hans syskonskara o barn innan jag o Linus begav oss iväg till näs igen. Där det blev firande av G:)

Söndagen hem till en sjuk sambo som var väldigt pigg eller pigg är kanske fel ord men mådde bra för att ha haft magsjuka! Men vi gjorde inte många knop den eftermiddagen!

Idag vaknade ´Linus 9.30!! Dock vaknade jag o Glenn tidigt men vi somnade till slut om som tur var! Sen har jag o Glenn bakat bullar o hallongrottor. Glenn hade mest hand om Linus men han hjälpte mig också! Sen när bullarna bakades var det dags för lunch som blev pannkakor! Sen tog vi en paus med telefonprat med underbara MALIN som lämnar detta land imorogn=/ och lite data. Sen tog jag tag i bakningsdisken och därefter var det dags för middag! Ikväll har vi varit en sväng o kollat på fotboll, systers C gjorde första match på länge! Kul för honom!!! :)

Imorgon blir det BVC 18 månaderskontroll, vikt o längd + vaccination. Hoppas det går bra! Efter det hämtar vi mormor o beger oss till Överby och letar klänning till henne inför systers student. :)

Nu ska jag smaska mer bullar, trots att jag knappt har någon smak;)

So long!

Långledigt!

För mig o Linus i varje fall, Glenn ska jobba imorgon. Kanske inte hela dagen men ändå, fast iofs är jag och Linus inte hemma på dagen. För då ska vi faktiskt träffa underbara Malin och Linda:) Underbart dock inte anledningen men aldrig fel att träffa dessa människor! Usch vad vi kommer sakna dig fröken Pettersson!! Men du vet att jag vill att du ska vara lycklig!!!

Helgen har börjat fint, jag o Linus åkte igår upp till stugan=) Myspys, vädret var däremot skit igår då det regnade i stort sett heela kvällen! Idag har det hållt upp ohc varit lite "varmare" men det brukar ju kännas råare när det regnar! När vi kom hem började vi med maten, blev grillspätt och klyftpotatis! Gottgott, Peter var här och hjälpte Glenn med tapetseringen när jag kom hem. Tror det kan varfa färdigt nu för nu kom dem ner här! :) Bara dörrarna som ska målas en sista gång o element ska på plats!

Imorgon blir det fullt upp i alla fall, först stora staden och sedan på kvällen kommer Rebecca Malin och kanske Ulli hit för att tjöta lite:) Arvingarna hoppar vi nog över antagligen då vi inte vill gå själva! Men vi får se!

hade en underbar lördag hos Malin med lunch, middag, sång och som vanligt massa tjöt innan vi somnade! UNDERBART!!!

Nu ska jag vara lite social med min sambo innan vi nanar kudden!

So long!

sjukling

Min lilla plutt är febrig! Dagen har börjat väldigt gnällig och mamma börjar tappa tålamodet men det gör man inte! Nu sover han, vi skulle egentligen om han inte varit så gnällig åkt o lämnat mina papper på arbetsförmedlingen. Men det blev bara ICA här hemma o då somnade han på vägen hem, (jag som köpt kakor till honom) Men dem lär väl åka ner en del i mammas mage nu då! Tur jag ska träna ikväll! Nu ska jag äta lite lunch!

So long! 


Helg

Idag är det helg! Dock lite ledsamt men imorgon desto gladare! Jag har idag Alex o Vilma här då Jenny åkte med Morfar, o så tar de med mormor hem!

Jag är såå sjukt trött just nu, vi var ute en liten sväng jag, Linus o Vilma men inte tillräckligt.! Dock var det svinkallt!!! Imorgon blir det grillkalas i Lindome!=)=)

Nu vaknar plutten.'

So long!


Kväll.

Nu är vi hemkommna, Linus sover och jag o Glenn ska alldeles strax gå ut o kolla till våra plantor.! Lägga nät över jordgubbarna o sätta nät vid staketet så inga sniglar tar sig in! (Än så länge har vi inte sett några här, PEPPAR PEPPAR) Tapeter, färg, träolja och en del annat slank ner i varuvagnen på Rusta idag! Me like!

Sen blir det hemmagjord pizza till tv-kvällen vi har framför oss. Ugly Betty, Desperata hemmafruar och Cougar Town:D:D

Imorgon blir det dagis för Linus och städning för mamma!

So long!


Tired Mama

Förstår inte varför, det är ju inte så att jag är vaken om nätterna. Knappt jag är vaken på kvällarna;) Men det går väl över någon gång!

Idag har vi varit nere hos Sandra o småpojkarna en sväng och Linusen somnade på vägen hem, så just nu är det lugnt här hemma, ska strax röja lite i köket i all fall;) I eftermiddag ska vi åka till Trollhättan och köpa tapeter och kolla efter en klänning till mig att ha på Sofies student!:)

Men som sagt ett röj snart!

So long!


SUPERDAG!!

Jag har fått sommarvikariat inom hemtjänsten oh vad jag är GLAD!! Dagen började med sol och slutar med sol! Först körde jag Linus till dagis, påväg därifrån ringer Maria och meddelar att jobbet är mitt:):) Hem o stoppade i mig något att äta o sen ner till sollebrunn för att klippa o färga håret:)

När det var färdigt, (blev brynplock + färg o även en volymtång=)) så blev det ICA o där köpte jag årets första glasstrut:) Den nya cornetto 25SPÄNN usch! Å visst den var god men 25 spänn?? Låg i solen i 1½timme innan lillen hämtades hem o då spenderade vi ännu 1 timma i solen!

Efter middagen åkte vi ner till mamma o pappa, jag hämtade lite plantor! Rabarber o jordgubbar:D Så nu hoppas vi att dem överlever i vårt nya land =)

Nu ska jag njuta av ensamheten en stund till, när Glenn kommer hem ska plantorna ner i jorden!

So long!


strykning,fotboll, middag o lördagsmys!

Så ser min eftermiddag ut, Linus sover nu men ska väcka honom om typ 1 timma då vi ska göra oss iordning för fotboll! Juniorlaget möter Gerdsken :) Bror min ska bara vara med en liten stund då han ska vara med i a-laget imorgon men det blir nog lagom att se en halvlek för oss!

Sen blir det hem o göra middag, vi ska grilla så håll tummarna att den inte blåser omkull;) Svärmor o svärfar kommer hit på middag idag! Sen hoppas jag på en lugn mysig lördagskväll!!

NU strykning!

So long!


1:a maj välkommen!

Igår var det surpriseparty för mosters man, det var trevligt=) Han verkade inte allt för arg! Idag skulle vi som sagt till tippen men vi kom på att det är en röd dag o då är det ju inte öppet!

Intervjun igår gick nog bra, hon ville bara ha grönt från en referens:D:D Så då kommer jag börja jobba v.25-en bit in i 32:) och gå brevid vecka 24! Känns bra!!

Nu ska jag snart bege mig till affären o se om jag kan hitta något gott kött att grilla ikväll! Annars får det bli kyckling! Så håller vi tummarna att solen tittar fram!

So long!


RSS 2.0