JULEN

Julen är över och vi har överlevt! Morgonen var myspys hemma med lite julklappar, frukost och dags att göra sig i ordning. Det blev julgröt och tomtebesök i gendalen senare. Linus blev JÄTTERÄDD för tomten där! Stackarn, men jag tror att det mest var för att Amandas hund blev så arg/rädd för tomten och skällde som bare den! För på eftermiddagen/kvällen som spenderades hos Jenny och Mikael med julbord och tomte så var han inte alls lika rädd! VI har i alla fall överlevt julen, trodde dock inte jag skulle överleva gårdagen! Då var vi på Frölunda-Färjestad och de var sådan jävla trängsel så jag trodde vi skulle dö!! USCH men när väl folk förstod vad som behövdes göras (typ när det var 2 minuter kvar av första perioden) så blev det bra!

Ville bara göra ett kort inlägg och berätta att vi lever!

So long!


Julklappar

Nu är det 3 kvar, men dem inhandlas här hemma. Sen ska allt slås in, inte särskilt mycket kvar men det ska göras! Förresten var det inte min pappa som kom förut, (han dök allt upp men mycket senare) men det blåste så mycket så min tomte på dörren slog i så fruktansvärt att det lät som att någon kom genom dörren! Och innan jag fatta vad det var, då var jag nästan rädd en stund!!

Efterätten blev helt okej faktiskt, har en till jag ska testa. Blir nog när mina underbara vänner kommer på tisdag! =) Det ser jag verkligen fram emot! Nu ikväll har vi städat lite! Blir nog lite till innan kalaset på söndag, när man har en vilde på 1 år!!

Nu ska jag njuta en stund framför tv:n!=)

So long!



Kalas=)

Imorgon är det 3-årskalas, på söndag 21-årskalas x2 då man har för stor släkt;) Tisdag är 8-årskalas o på torsdag är det julafton:) Linus 2:a, men jag ser mer denna som 1:a då det kommer vara hans första han är "med" förra året åt och sov han mest, då han bara var 1 månad=) känns som igår! Nu sitter jag med en snorig 1-åring vid mina fötter som leker med en "spruta"!

Nu var det dags igen kände jag igår när han började snora igen, idag hinner jag inte torka näsan för det rinner ut nytt=/ Stackarn, men han kan faktiskt fräsa lite när jag försöker snyta honom men inte så mycket som det skulle behövas! Men vi står ut!

Vi har för en stund sen gjort hallon och chokladmousse?STAVNING? dock med 100g för lite choklad, jag vet inte om jag nånsin kommer lyckas på första försöket på en efterätt? känns inte så just nu! Men vi vet väl ungefär vad det kommer smaka. Tänkte jag skulle ta mig med varsin till mamma o rasmus sen så får de smaka. Ska ner o göra konditionstest sen, HAHA tänker jag! Men ska bli kul o göra det om några veckor igen å se hur det förändrats.

Nu tror jag min pappa kom,

So long!

Helgen..

.. har som sagt varit fullt upp. I fredags var jag barnvakt o Vilma på förmiddagen, vi hämtade sedan Alex i skolan, åkte hem till mamma o pappa (där de skulle sova till söndag) och fikade. Mamma kom hem lite innan 12 jag fick gjort mig iordning o gett plutten mat sen iväg till gbg för att träffa MALIN=) Men oj vad trötta vi var, (alla tre). Vi satt i stort sett tysta under fikan som vi åt på Åhlens café/restaurang. Sen gick vi igenom några affärer o sedan begav vi oss tillbaka till stationen! Tråkigt kanske men samtidigt det är inte många man kan tillbringa tid med i tystnad utan att det blir jobbigt! Så vi får väl se det positivt:p Vi tar igen det snart!!! Linus fick feber under storstadvistelsen, efter alvedon somnade han gott på tåget hem o sov även i bilen från alingsås! Sen var han som vanligt hela kvällen, såg IDOL hos mamma o pappa då Glenn var på match långt  borta och var inte hemma förens 00 typ!

Lördagen åkte vi ner till mamma o pappa, jag skulle testa att göra en efterätt jag tänkt göra på nyår. Det började inte så bra då jag brände chokladen när jag skulle smälta den. Men sen fick jag till slut ihop det, denna var dock alldeles för söt för min smak så får bli något annat. Någon som har något förslag? Sen åt vi lunch o jag, pappa, rasmus, alex och Linus begav oss till Vårgårda för att kolla glenn när han spelade hemma match. Vi kollade lite mer än 1 period sen tröttnade Alex. Men han tyckte nog att edt var rätt skoj. Sen blev det pizza när glenn kom tillbaka, vi åkte hem tidigt och jag gick och lade mig kl 20! haha trött är man då!

I söndags åkte jag och Glenn till Trollhättan för att handla dem sista julklapparna. Är inte riktigt färdig i alla fall, men vi åkte strax innan 11 och var hemma efter 15! Var massa folk så tog längre tid än vad vi räknat med, hämta Linus som var hos sin mormor o morfar o sen iväg till gendalen och "lussa" (linus var tomte) för farmor o farfar o sen hem. Blev crepes på kvällen till Beck- Hämden. Sen somnade vi gott!

Igår blev det inte mycket gjort, var hos Sandra på förmiddan. Sen hem o greja så mycket jag orka och sedan blev det promenad med Sofie på kvällen, sen hem o duscha och sedan satt jag o grät och såg på Svenska Hjältar! Vilka människor! Glenn var då uppe i gendalen o hämtade granarna (en till mamma o pappa) Jag ska bara ha 1 inne!

Idag har vi varit hos mormor o morfar och fikat, morfar kom hem igår från sjukhuset! O nu har jag precis ätit lunch o ska strax ner o byta tvätt i maskin. Sen får vi se var jag börjar röja, köket eller om jag ställer mig o stryker! Ikväll är det sluta-röka-kurs, som jag börjar tycka känns onödig men gå får jag väl göra ändå. Men det är kanske så bara för att jag, Sandra och Lotta har varandra att prata med. Men men Linusen ska va som vanligt hos sin mormor o morfar och Glenn ska iväg och träna! Jag känner mig så fri på något sätt nu utan ciggaretterna! Känns UNDERBART!!! Har nu 300 kr i min burk:p

So long!


Lucia

Lucia är över, och en ny vecka har börjat. Har inte tid att skriva egentligen, tänkte bara titta in o säga att vi är här men trötta efter en helg som vi knappt varit hemma på. Tittar in ikväll eller imorgon och berättar!

So long!


snart 3:e advent=)

Nu har jag sen i tisdags mått skit igen, (av tabletterna) men tabletterna är nu starkare och är dag 4 imorgon så ger det tills imorgon annars blir det halva tabletter för mig!

Men igår slängde jag ett ½paket ciggaretter o har inte rökt sen klockan 13.00 igår!=) Det luktade skit rent ut sagt i min väska igår och då åkte dem i soporna! Har absolut inget röksug, ibland kan jag komma på mig att tänka "oj nu får jag nog gå ut" men nee har inget sug utan mer den vanan att efter kaffet så brukade jag gå ut! STOLT!!

Veckan har varit seg men ändå har jag gjort en del! I måndags var det klippning och färning av håret, sedan kalas på kvällen, tisdag var det arbetsförmedlingen på förmiddagen och sluta-röka-kursen på kvällen. Igår var det Överby med mamma o Jenny och på kvällen gjorde vi ett litet röj. Idag har vi varit hos mamma på förmiddagen o sen hem för att sova lite, sen åter igen ner för att ta dos 2 svininfluensa-sprutan för lilleman. Jätteduktig var han, skrek när vi "höll fast honom" men så fort han fick ställa sig upp och fick plåster på benet så sken han som en sol igen.

Nu är glenn på träning och jag har julpyntat. Blev okej får lite mer julstämning! Imorgon ska jag ha Vilma på förmiddagen sen ska vi åka för att hämta Alex i skolan. På eftermiddag ska jag o Linus åka till storstan;) för att träffa Malin. =)

So long!


Helg

Så var helgen här, denna dag ses inte jag o min sambo särskilt mycket! Han åkte (eller jag körde honom) till vga på samling 11.30. Match i Tibro idag dvs att matchen är typ slut nu kanske? Sen håller jag tummarna att någon av hans systrar eller deras sambos kan hämta honom, då jag får finbesök=) Malin, Anna och Josefine kommer hit och ska äta sen! O visst det är inte så att inte de klarar att ta Linus den halvtimmen det tar för mig att åka och hämta honom men de skulle ha med sig vin o jag tar gäärna ett glas till maten o slipper åka iväg. Vi träffas så sällan så när man väl gör det vill man ha tid!

Anna träffade jag iofs igår då hon sms:ade och frågade om vi hade något för oss, så vi tog bilen in till Alingsås och åt lunch ihop på Sallys (gamla Diva). Mycket trevligt! Kvällen spenderades med svärmor o svärfar + Lukas  på Liseberg det var mysigt=)

Nu ska jag ta tag i maten, testar nyårsmiddagen tänkte jag:p Hoppas det går att äta!

Ps. idag mådde jag bättre av tabletterna, håller tummarna att det fortsätter så!!

So long!


USCH

Jag tycker inte om tabletterna vi fått för att sluta röka! Champix!! BLÄ jag mår så fruktansvärt illa av dem och på kvällarna är jag helt slut! Det är ju dock bara när jag tar dem o en halvtimma efter men det är fruktansvärt! JAg vill bara spy, men idag åt jag mig igenom och det gick rätt så bra! Men f.o.m imorgon så ska jag ta en på kvällen också! Jag hoppas detta kommer att avta annars klarar jag inte 12 veckor, jag har illamående så det räcker ändå!!!

Nog med klagandet! LINDA kommer snart hem, 20:onde för att vara exakt ohh vad jag har längtat! och längtar tills vi ses!! Idag har vi haft lekbesök av grannarna, Amanda o Lukas var här, det var trevligt. Sen har vi inte gjort särskilt mycket idag heller, som jag sa är jag otroligt trött!

Helgen är nog rätt så lugn, Malin Persson kommer hem ska bli skoj att träffa dig! Sen ska vi på kalas på söndagkväll.

So long!


trött!

Undrar om det är biverkning av tabletterna? Varit tok-trött sen 3-tiden idag! Då vi begav oss hemåt! Så varit i stan i stort sett hela dagen, så idag har inte blivit mycket gjort här hemma! Ska försöka komma igång imorgon! Orkar inte ens skriva här, nee får bli en kopp kaffe tror jag! Måste se på dem desperata hemmafruarna!=)

So long!


RSS 2.0