Sjuk

Vilken underbar natt jag haft! Eller inte! Linus vaknade vid halv 2, oj tänkte jag! Det är ju bra att han vaknar nu och vill ha mat då sover vi lagom länge på morgonen. Men när vi ätit så började det! Varje kvart, kom det ett skrik i 2 minuter jag trodde jag skulle gå under! Klockan 7 gav jag upp. Han fick mat och mamma åt också sen försökte vi sova en stund, men nej då! Det var bara att gå ner igen. Kolla tempen 38.5 världens huvudvärk, stoppar i mig 2 ipren och hoppas på det bästa. Ger Linus mer mat och tar på han kläder, men han hade dem på sig i 5 minuter. Då var de pisseblöta. Jag hoppas han slutar spy snart! Hinner inte med att tvätta!!

Nu har jag äntligen fått honom att somna!! Han var så fruktansvärt trött, och jag är helt slut! Jag har dock ett berg på diskbänken och ett gigantiskt i tvättstugan! Men jag bara orkar inte!

Ringde precis glenn och bad honom komma med en smaskig smörgås på lunchen och hoppas på att få sova lite efter det!! Men det vet man ju aldrig!

Igår ringde dem från pastorexpiditionen och meddela att vi inte kunde få den prästen vi bett om. Då hon ändå förra onsdagen ringde för att säga att vi fick honom! Jaha tänkte jag, den kvinnliga vägrar vi ha! Jag menar vem vet vad hon kommer prata om? Och de andra har man ingen om vilka de är! Jag bad om att få återkomma! Ringde Glenn och han sa att det var upp till mig, för vi fick ju byta dag om vi ville! Men vi har ju redan meddelat våra vänner och vem vet? (antagligen önskedröm) men Linda kanske har bokat flygbiljett redan! Jag hoppas ju på detta! Men sen efter en stund ringer hon igen, och sa att vi visst kunde få honom om vi bara flytta fram tiden! TACKTACK! Jag var nästan tårögd, jag vill verkligen ha Tomas som präst och nu fick vi det=)

Nu väntar jag på min smörgås, hoppas han kommer snart!

over and out


Dagis

Det höll på att hända en olycka idag, delvis hände den men det gick ju bra! Men jag hade hjärtat i halsgropen en stund. Man tänker ju vad hade jag gjort om dem hade gått av? Som jag skrev igår skulle vi köra kusinen till dagis idag, och när vi kom dit och jag öppnade bildörren (jag hade fortfarande inte knäppt upp bältet på honom) så drog han samtidigt i dörren och satte ena handen i mellan och dörren åkte igen. Ohhh skrek jag och tårarna började rinna. Han skulle upp i famnen innan jag ens fick av bältet. Varför säger man något i den situationen? Han är en riktig tuffing egentligen så hade jag inte sagt något så hade han garanterat inte blivit ledsen! Jag menar han slår sig ofta och en del gånger rätt rejält utan minsta pip! Jag kollade på fingrarna ingenting syntes och när jag pussat och blåst på fingrarna frågar jag honom om vi ska kolla om Linus somnat, han nästan hoppa ur famnen och allt var återigen bra!

När vi kom in så ville han inte ta av sig, jag fick locka med snuttisen och när han fått den och gett mig en kram så var allt bra och han gick direkt in till bilarna! Vilmis kom och hälsade på sin "lillebror". Hon har sagt det sen innan Linus föddes att hon kommer vara en extra storasyster, eftersom jag inte får ett syskon av mamma! Så Linus har nu en extra storasyster, hon har även fått med min andra kusin i detta, så han har 2 st just nu!

I måndags när jag var och hälsa på mor o far hade pappa varit hos faster (minns inte vad han gjorde där) och då sa han till Ellen att jag tror Sandra och Linus är hemma nu så jag får nog skynda mig hem. Ellen - min "lillebrorsa"? Kan bara tänka mig hur hon lät! Ja de två de är störtsköna på varsitt sätt! Längtar tills Linus är i den åldern! Men den här tiden är ju väldigt mysig också. Och det blir roligare och roligare för varje dag nästan. Händer så himla mycket!

Var uppe på "mitt" jobb idag=) Jag har ju jobbat som vikarie inom barnomsorgen och har i nästan 1 års tid varit på ett ställe 2 dagar i veckan! Var himla skoj men tyvärr hade Johanna fått sluta så henne fick jag ju inte träffat. Tydligen så har det blivit mindre barn, och de (ansvariga) vet att det blir ett litet hopp nu innan det kommer mer barn, eller en hel del barn igen om man säger så och ändå har de lagt ner massa pengar på 2 nya avdelningar bara här!! Så de var lite besvikna/ledsna där uppe! Men vad glada de blev och se mig, eller nee att få träffa Linus,! Jag kunde nog kvitta:) Men det var kul och se barnens reaktioner, var är din mage? Ska han börja här nu?? Jovisst! Tänk om man skulle lämna en 2 månaders bebis på dagis, ne usch!

Var sedan en sväng hos mormor, drack kaffe och glass=) Mums! Hon är just nu på helspänn. De ska idag få besked om de får lägenheten de var och kollade på förra veckan var det tror jag? Och hon har ju redan möblerat hela lägenheten. Hon kommer bli så besviken om de inte får den! Så nu håller vi tummarna!

Ikväll ska Glennsan åka å träna hockey, andra gången på flera år;) Han slutade när han ryckte in i lumpen. Han har redan världens träningsvärk. -Men det är ju så kul! Så jag och Linus ska nog hälsa på mor o far=)

Nu längtar vi tills dop och sälen=) Skidor, härlig luft och afterski;) 

Sandra


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då har även jag fallit in i den här trenden, eller vad man nu ska kalla det!
Får se hur bra det går, men man kan ju alltid ge det ett försök eller två.

Min dag började lite sisådär! Linus vaknade halv 6 o mamma var väl inte riktigt jätteglad åt detta!
Men upp får man gå i alla fall, ner o sätta på vatten, ta en snabb cigg, blanda till ersättningen och
tända upp myslampan och ge mat. Å samma sak som vanligt, han hatar att rapa. Men rapa måste man
annars kommer allt upp! Och de vill vi ju inte, så när jag tar flaskan blir det ett illskrik. Jag tror varje morgon att
han väcker alla grannar, upp och gå ett varv tills rapen kommer, ner o sätta sig o ge lite till och återigen upp och gå
och sen ge honom det sista. gå ett varv och själv stoppa i mig en frukt och upp och lägga sig en liten stund igen.
(det är tanken i alla fall). Men man är ju sååå trött när klockan ringer vid halv 8 att man bara stänger av den och somnar om. Vaknar sen upp av att Linus ligger o pratar halv 10!! Jaha då var denna dagen förstörd!!

Jag hade tänkt att åka och handla tidigt, mest för att vi åt kyckling idag och jag vill ju att den ska hinna tina. Var
dock på ICA klockan 11 och var rätt nöjd över det. Sen ringer mor min och frågar om jag kan byta klipptid med syster
eftersom hon inte hinner hem till sin tid idag och hon då kan ta min tid på torsdag, jo visst går alldeles utmärkt.
Ringer mormor (som nu är gammlamormor, vilket jag tycker är lite roligt) och kollar om hon kan ta Linus den stunden
och det kan hon! Tack så mycket!

När jag varit o handlat och kom hem såg jag hur mycket jag egentligen har att göra, och fick världens huvudvärk. Men det
var ju bara att sätta igång! Satte på en tvätt, diskade upp det mesta och sen åt jag en snabblunch. Väcker upp Linus ger honom mat och sen lägger vi oss på golvet o pratar lite innan det är dags att åka ner till gammlamormor!

Sen äntligen klippning, dock är hon en kvart sen! (ovanligt)! Tänk om han är jättejobbig, tankarna börja rulla. Och precis när jag ska sätta mig i stolen ringer bvc-sköterskan och ska prata. Frissan får vänta på mitt samtal och 5 i fyra börjar klippningen!

Det hade som tur var gått bra med Linus och efter en snabb pratstund åkte vi hem till pappsen. Lagade mat och sen stack han iväg o träna! O nu sitter jag här med en kopp kaffe ett öga på handbollen och ett öga på datorn!

Imorgon hoppas jag på att få gjort lite i alla fall. Vi kommer gå upp i tid i alla fall, vi ska till kusinen klockan 08.00 och passa honom en liten stund och sedan lämna honom på dagis runt 9-tiden. Kanske skulle ta och hälsa på uppe på "mitt" jobb efter det då kanske! hm jaa. Nej nu är det nog dags för matning snart igen!!

Sandra

RSS 2.0