...

Jag har jobbat, i torsdags=) Kändes bra, väldigt rastlös var jag dock. Men det beror nog på att min son är en vilding;) och dem barna i stan inte är det! Annars kan man ju tro att det ska vara tvärtom. Men jaja nu väntar jag på svar från kontoret om jag blir uppskriven igen på listan eller hur det verkar. Jag måste i alla fall finnas med i systemet då de skulle räkna hur många dagar jag jobbat, så får väl se vad som sker! Linus har i alla fall fått dagisplats i Gräfsnäs, inte det vi önskat men det är det som finns just nu. Ska sätta upp honom i omplacering till hit i Mellby sen! Så nu väntar vi på att förskolan ska ringa så vi får tid för inskolning=)

På fredag blir det tjejmiddag i Lindome=) JAG LÄNGTAR! Ska bli skönt att komma hemifrån och prata om annat, och bara vara Sandra för en kväll!

Nu ska jag mysa lite framför tv:n innan läggdags.

So long!


Pigg, trött, rökfri!

Förra helgen hade jag varit rökfri 1 månad=) Känns helt underbart, känns som jag aldrig rökt. Tänker inte ens på att jag har slutat längre! UNDERBART!!! Jag känner mig rätt pigg faktiskt men väldigt trött-utmattad i kroppen, tränat onsdag,torsdag,söndag,måndag! Nu blir det en dag "ledigt" sen onsdag,torsdag,söndag,måndag.=) Men jag tycker det är roligt och skönt! Det är verkligen min egentid!=) Idag var det bodypump, åkte tidigare och körde 10min på crosstrainern först (idag glömde jag inte stretcha ljumskarna). Efter solade jag en stund, men blev lite nervös då jag tyckte musiken stängdes av och så tänkte jag att oj tänk om han går nu och låser, han kanske tror jag har nyckel?? Oops, men då var det bara 4 min kvar så jag stängde faktiskt av. Men nu vet jag ju till nästa gång att han inte stänger innan jag solat färdigt och det var fortfarande folk i gymmet!

Helgen har flytit på, fredag var vi nere hos mamma o pappa kollade let´s dance och sedan blev det sängen. Lördag var glenn och fixade listen till balkongdörren i sovrummet (det tog ju bara över 1 år;)) Men nu är den på plats i alla fall=) Eftermiddagen/kvällen spenderades hos moster då Vilma hade 5-årskalas, tänk va tiden går fort!Känns inte alls längesen hon var bebis! Ojoj. Söndag spenderades mestadels i soffan kollade flera avsnitt av greys anatomy säsong 2. Fick besök av Pernilla och Alice då Bengan å de stora töserna var och åkte skridskor och pulka:) på kvällen var det som sagt träning, bodystep och om det är möjligt var det ännu jobbigare igår än i onsdags! Men kan ju vara så att jag tog ut stegen mer då jag kanske kunde dem bättre denna gång!

Idag skulle jag pratat med MALIN men hon ringde när jag åkt iväg och eftersom jag solade efteråt så blev det senare än vad jag tänkt så blidde inte idag då jag är trött men pigg ja? Nee imorgon är en ny dag!

Imorgon fyller Vilma och mormor år=) 5 och 68, men Vilma har ju som sagt redan haft kalas och som mormor sagt i nu 5 år så har ju inte hon födelsedag längre och ni behöver inte komma men kommer ni så finns det kaffe;)

Nu ska jag gå och lägga mig jag med, glenn har redan gått upp.

So long!


PRICKAR

Nu är jag förvirrad, hittade en del prickar på magen på lilleman nu då jag tog på honom pyjamas. Men detta såg ut mer som värmeplitor som ett "bälte". Men han är inte sig själv, gnällig och så men ikväll har han varit väldigt gosig och det är ju aldrig fel, men man vet då att något inte riktigt är 100!

Idag har jag inte fått gjort något känns det som, men imorgon kanske jag får gjort något! Hoppas på att vakna med mindre ont i kroppen! Bankmöte 13.30 och träning på kvällen, någon som har något bra middagstips?

Nej nu ska jag försöka vara social!

So long!


Sleten eller nått!

Jag har ont överallt, mitt öga svider och känner mig helt slut! Jag har knappt fått på mig kläder idag, och när man känner sig som värst då är sonen på underbart humör! Men förkyldningen är borta!  Nu kollar jag halvt på OC men min son vill inte riktigt att mamma ska kolla på tv nu utan håller mig sysselsatt med annat! SOm att starta DVD:n.. jaa


So long!


Rutiner

Idag ska vi börja och få tillbaka alla rutiner igen! Kanske inte är så många som försvunnit egentligen men känns så! KAnske är bara för att man är trött och inte riktigt frisk ännu. Det blir alltså ingen träning idag, men tänkte åka ner o skriva upp mig på pumpen på torsdag? SOFIE??? bodystep söndag kanske? Får väl se hur det blir. Skulle in på ICA förut men glömde av detta, hur kunde jag göra det?? Jag skyller på förkyldningen! Men som tur var så behövde jag bara juice och det klarar vi oss utan till middagen. Men har nu en större anledning till att åka ner i eftermiddag!!

Idag ska min älskade MALIN ringa när hon slutar jobba!=) Hon kom hem i lördags efter en omtumlande? resa kändes det som när jag läste vad du skrivit! Får prata om det sen!

Helgen har i alla fall varit lugn o skön, kanske pga sjukdom och annat! Ingen av oss som varit helt 100 tror jag! Linus kanske har vattenkoppor,? jag vet inte riktigt han har 4 prickar i nacken o nu såg jag ett vid ögonbrynet så vi får väl se, det verkar vara lindrigt i så fall!

Nu ska jag göra ett röj innan prinsen vaknar!

So long!


THAILAND

Jag sitter i soffan och väntar på Glee, ska ta mig ännu en kopp te och en smörgås till detta! Kanonförkyld nästan tappat helt smaken, bara pang idag! Igår började det antagligen, men då var det ont i kroppen och huvudvärk! Så idag har inte gjorts mycket här hemma! Har plockat undan tomtarna (ställt dem på barbordet för att sedan packas ner i rätt lådor). Granen får vänta tills lördag tror jag, då glenn kan hjälpa mig! Han är iväg och spelar match, hemma mot Tibro. Förlust som vanligt antar jag, men något som är helt underbart är att mamma o pappa idag har bokat resa till Thailand:D 29/11-14/12-2010 me like! Det hjälper mig igenom denna förkyldning!

Linus är också lite snuvig, och väldigt gnällig! Men kan ju va tänderna på honom också, igårkväll åkte Linda tillbaka till Spanien. Nu ska hon snart gifta sig! Oh vad jag önskar att jag kunde åka ner och vara med henne den dagen! Men det går tyvärr inte ihop, men kommer tänka på dig heeela dagen! På lördagen kommer Pettersson hem:) efter 2 veckor i turkland. Tillbringats på sjukhus? och buss, lång bussresa till Alanya vet jag. Men får väl höra hela äventyret när hon kommer hem! Jag längtar efter dig även om inte du vill åka hem!

Nu ska jag snora vidare och fixa mitt kvällsfika!

So long!


Trettondag jul

Oj, redan så längesen! Jaa tiden springer verkligen iväg. Jag har nu hunnit med ännu en övernattning (och Linus) hos mor o far, Glenn var i Borås igen och jobbade. Kom hem idag vid strax innan 16. Nu är han iväg igen, dock bara för att träna! Men imorgon är det ledigt och jag hoppas på en promenad! Antingen till Sollebrunn eller gendalen! Vi håller tummarna för att slippa snökaos!

Idag har jag, Linus och syster varit i Trollhättan, jag hämtade ut min klocka som jag lämnat in för att få armbandet kortat. Blev en fika och den obligatoriska Vanilla Latten=) Sen hem o röja lite innan Linus var i full gång o nu är det kaos igen! Blir uppröjning innan promenaden imorgon. Letade efter min usb-kabel till kameran men hittade inte ens lådan så Glenn måste ha lagt den på ett bra ställe! Får bli kort en annan dag,tråkigt bara att det ska ta sådan tid att lägga upp!

Nu ska jag vila framför tv:n en stund innan det blir sängen!

So long!


RSS 2.0