NERVÖS

Jaa, något fruktansvärt, men jag kan inte säga varför! Men har riktigt ont i magen! Snart kommer förhoppningsvis en jätteglad nyhet, men det är inte helt 100 men jag tror att det är till 100% OHHH Linus vaknade 05.45 idag, men jag var så nervös att jag kunde inte gå och lägga mig igen. Vi kröp ner brevid pappa en liten stund innan han åkte iväg, sen gick vi ner och mamma fick lite frukost i magen hon med! Sen tog vi en promenix och hälsade på morfar på jobbet! Ja och nu har vi kommit in från promenaden och jag har fått duschat! Prinsen ligger i vagnen och sussar sött! Det var kanske bra att han vaknade så tidigt, eftersom hans "storasyster" nog hade fått krupp om han sov hela tiden när hon kommer sen!

Ja igår somnade jag nästan på soffan, och när jag bestämde mig för att förflytta mig till sängen ja då var man inte trött längre! Eller jo men man kunde inte somna! Ikväll blir det en tur till mormor o morfar, och imorgon åker jag mammi och Jenny till stan, ska handla kläder till dopet bland annat. SKOR!! Något förslag vad man ska leta efter? Hm? Ska man ha klänning? Eller vad bör man ha som mamma?

Igår ringde prästen äntligen! Hade han inte gjort det hade nog jag ringt idag, han kommer hit på onsdag eftermiddag och går igenom dopet!=)

Ne nu ska jag diska undan efter frukosten!


So long!

helt slut..

Ja så känner jag mig just nu. Förstår inte det, har egentligen inte varit någon jobbig dag! Linus vaknade vid 5 i morse, var då bara uppe och åt sen gick vi och lade oss och vaknade 08.45! Vi gick ner och åt och busa lite, sen bytte vi om och åkte ner en sväng till gammlamormor, fick lite fika sen en snabbis in på ICA. Men där träffade vi AK som kommit hem från sin långresa! Hon hade haft det bra men det var samtidigt skönt att komma hem! Lite stressad klockan var redan  långt över12 och halv 2 skulle jag vara i jordala och hämta Pernilla och Alice! Skyndade mig hem, fick hoppa över min smaskiga lax som väntade på mig i kylskåpet och fick slängt i mig en smörgås istället! Väcka upp Linus som äntligen somnat och ge honom mat. Precis när vi skulle ta på oss overallen så spyr han ner hela sig! Bara byta om och tillslut kom vi iväg! Var i jordala 13.35 så var rätt nöjd ändå! De var ändå inte färdiga så det gjorde inget! Packade in bebisarna i bilen och ner till mammagruppen som startade idag! Vi var 8 mammor med barn, det var lite halvstelt men det var skönt att ha Pernilla med sig! Jag hade nog inte åkt annars! Hon opererade handleden i tisdags så jag fick hjälpa henne med Alice, hon får inte lyfta på 3 veckor! Men tänk om man hade haft 2 att ta på och få iväg jämnt! Det blir nog tufft för sandra och martin i början! Men va roligt det kommer bli!

Körde hem dem igen och åkte hem, glenn kom ungefär samtidigt! Vi gjorde ett litet röjande och nu sitter vi båda helt slut i soffan! Imorgon kommer Jenny, Alex och Vilma på besök, blir roligt! Men blir nog natten ganska snart!


So long!

hoppsan

Var inne på internetbanken och skulle betala räkningar, sånt där roligt man måste göra i slutet av månaden! Och såg att kommande insättning var väldigt mycket. Tänkte oj har Glenn fått löneförhöjning! Bläddrade neråt och ser att det står dagsersättning, Hm? Vad är nu detta? Jag fick ju pengar för en vecka sen! Betalade räkningarna och gick direkt in på försökringskassan. Joo det stämde! Fick pengar för 21 januari - 20 februari. Blev allmänt chockad! Helt inställd på att man fick pengarna månaden efter! Så att jag skulle få t.o.m 20 februari i mars liksom! Men jag klagar inte!! Pengar behövs alltid! Finns alltid hål att stoppa dem i!=) Eller kanske kläder att köpa för dem=) Ska till stan på lördag!!!

Jaa, nu sitter jag här med en bebis sovandes i vagn och väntar på Greys! Som Malin är idag!! ONSDAGAR 21.00!! ;) Hade jag läst det innan du själv upptäckt det så hade jag informerat dig!!!=) Glenn är och tränar, han fick åka direkt efter jobbet till Grästorp och köpa ett nytt blad till klubban!, men hör o häpna han fick 30 % bara sådär! Toppenbra!! Ne nu får vi nog sätta på kaffe!

So long!

sjuksjuksjuk

Jaa, igår var ingen rolig dag.! Vaknade med 38graders feber, men tack o lov sov lillen hela natten! Vaknade halv 7 så då var det bara att gå upp. Vi gick och lade oss en halvtimma till sen men han ville inte sova! Han var på jättebra humör hela dagen skrattade och jollrade och höll på men jag orkade inte njuta av det! På eftermiddagen somnade han en stund, men precis när jag somnat, ja då vaknar han och vill ha mat! Glenn kom hem vid halv 5 och såg lite irriterad ut över att jag inte orkat göra något! Jag ber om ursäkt men blev helt slut bara av att gå ut och hämta posten. När han sedan såg på mig förstod han att jag inte orkat! Tack!! Så han började röja, hans mor o far samt syster och Lukas kom vid 6 tiden med semlor. Det var gott, men usch va trött jag var! När de åkt gjorde vi varma mackor! Sen var vi i säng lite efter 9! Glenn var också trött!

Inatt har jag haft så fruktansvärt ont i kroppen. Kändes som det brändes överallt! Så när Linus vaknade vid halv 5 fick Glenn så snällt gå upp och ge mat! Sen ville inte Linus ligga i sin säng så han fick somna om hos mig och sov där tills kvart över 9 och det tackar vi för! Vi åkte ner en sväng till Jenny, jag trodde ju Vilmis var hemma men det var hon inte! Så hon lär ju inte bli glad om hon får reda på att lillebror varit där när hon var på dagis! Men de skulle komma upp en sväng på fredag! Nu har vi varit ute och gått en sväng! Så nu sover han så sött! Ikväll ska Glenn träna hockey, då blir det väl tvätt för mig, stryka osv.. Men klockan 21.00 är det greys och en kaffe! =)

So long

ingen träning

Nej, huvudvärk som bara blir värre, feberkänsla och allmänt hängig. Kom bara pang bom nu i eftermiddags, tänkte att jag har väl druckit för lite. Började dricka massa vatten stoppade i mig ipren. Men ne inget hjälpte! Fan, jag ville verkligen träna. Men var bara att ringa och avboka, har gjort misstaget för att gå och träna när man känner sig lite halvtaskig och då blir man kanonförkyld eller liknande!

Har precis varit ute och gått en liten sväng. Men så fort vi kom in så vaknade han, jaha tänkte jag! Tog av overallen stoppade i nappen, rättade till snuttisen och vaggade vagnen lite. Han somnade faktiskt om! Blev ingen lång promenad, trodde jag skulle frysa rumpan av mig ute! Vi var ju i alla fall ute en sväng i förmiddags också!

Funderar på att gå upp och ta ett bad men lär ju frysa som f*n när jag kommer upp igen! Får se hur jag gör! Inte säkert Glenn har med sig nyckeln, han är på hockey. Så just nu sitter jag ensam i soffan med ett litet öga på tv:n charterhjältar!

På torsdag startar mammagruppen, funderar på om det är något för mig. Men Pernilla ska med så då har vi i alla fall varandra! Då hoppas jag att jag mår bättre så jag får tränat på kvällen också!! Nej nu ska jag nog göra mig något litet att äta!


so long!

dop

Det börjar nu närma sig dop! Bara 2 veckor kvar och prästen har inte hört av sig ännu. Tycker att han borde väl göra det snart? Gå igenom allt, sånger och sådär! Jag vet ju inte när man brukar ha de samtalen, men borde ju va snart eller? Var och fikade hos mormor idag och då tog vi med oss dopklänningen hem. Kom inte ihåg hur den såg ut, men väldigt fin var den. Nu ska bara vi hämta hem den andra hos sandra så får vi se vilken vi väljer att ha, Det är svårt. Glennis vill ju självklart att Linus ska döpas i den som han döptes i och jag vill ju att han ska döpas i min! Men jag ska försöka vara objektiv och ta den vi tycker mest om!

I fredags när plutten vaknade efter sprutorna var han så ledsen. Han var inte sitt vanliga jag! Usch vad jag tyckte det var jobbigt! Han har aldrig skrikit så, det var inte roligt. Ringde hit min mamma för o få hjälp med supparna! Men han skulle inte ha det! Så fick bli flytande alvedon sen! Han hade feber sen på kvällen men han var nästan sitt vanliga jag på kvällen, lite tröttare bara!

I lördags var det tänkt att vi skulle gått ut i skogen o grilla korv och åka skridskor eller pulka! Dock blev detta såpass sent så Glenn o Linus åkte iväg en liten stund medans jag var hemma och greja lite. På eftermiddagen kom PETTERSSON och hälsade på!=)=) Det blev tacos, massa tjöt, melodifestivalen (första delfinalen jag sett i år och fy fan va dåligt!!) Ett glas vin räckte sen var vi så trötta! Jag tror vi var i säng lite efter 23! Det var skönt att gå och lägga sig men nästa gång kanske vi orkar sitta uppe lite längre, eller vad tror du??=) Vi hade i alla fall mys!

På söndagen var vi ute och gick lite, men det härliga vädret tittade inte fram förens vi kommit in igen! Åkte ner en sväng till mamma o pappa. Jag körde Malin till bussen och sen åkte jag och Linus hem! Vi lagade mat och sen efter en stund med en väldigt kinkig liten kille tog vi en kvällspromenad. Han somnade vid halv 8 och så sov han till kvart i 8 imorse! Guud va skönt!! Sen blev det söndagsnöjet BECK, denna hade vi inte sett innan!

Nu ska jag se om jag får lite gjort innan pluttis vaknar! Träning idag=) Får se hur detta går, jobbigare pass än det på torsdagar sa mamma så kanske behöver ha Glenn hemma imorgon;)

Sandra

Oj vad tiden går..

...min lilla plutt är redan 3 månader idag! Helt sjukt, vart har tiden tagit vägen? Men det blir bara roligare för varje dag, när man ser hur han hänger med mer o mer.! Men ett minus är ju att det är dags för vaccination! (självklart vill jag att han ska vaccineras) men ni som känner mig vet vilken skräck jag har för sprutor! Men det gick ju bra! Han var väldigt ledsen men det gick över ganska fort! Men jag är stolt över att jag inte började gråta! Men gud vad jag kallsvettades när hon kom in med dem där sprutorna!

Efter bvc åkte vi för och kolla till morfar, han låg hemma med migrän/förkylning! Han såg inte jättepigg ut men han sa att han var okej! Linus fick lite mat i magen och sedan begav vi oss till affären och apoteket. Sen hemma och väntade på pappa så vi också fick lite lunch i oss!

Igår var jag och tränade för andra gången och idag är jag riktigt seg i kroppen! Men det är skönt att komma igång. Nästa vecka ska jag utöka och träna 2 kvällar:) Får se hur detta går!

Ikväll blir det nog en tur ner till mamma o pappa och sen blir det nog sängen relativt tidigt! Imorgon blir det skridskoåkning och korvgrillning! Och på eftermiddagen kommer PETTERSSON!! ÄNTLIGEN sa Linus imorse!!;) hans första ord!!! Blir mys, med lite vin o lite melodifestival!

Nee nu får jag nog gå och göra något innan pluttisen vaknar igen! Glenn och Farfar ska plocka iordning för att åka till tippen imorgon! Gud va skönt o bli av med skiten!!

Ha en skön eftermiddag/kväll!


vilken chock!

Var inne på försäkringskassans hemsida, för att kolla hur det verkade med min föräldrarpenning, och som vanligt, pågående ärende står det! Gick in på utbetalningar för att se så barnbidraget kommer imon, jo det gör det! Men chocken var att idag kommer min första föräldrarpenning in! =) Oj vad glad jag blev! Inte en dag försent!

Igår började som sagt greys och vilket avsnitt? Men det här med Denny jag kan inte förstå det! Hur kan en död människa finnas så? Vad gör han där? HM?

Ja sen är jag väldigt nyfiken på någons hemlighet! Den ena tror jag att jag vet men den andra då?? Nog för att jag alltid varit nyfiken, men nu när man går hemma så vill man veta allas hemligheter bara för att ha något annat än blöjor o nappflaskor att tänka på! Skämt åsido! Blev en tidig och ovanligt kort promenad idag! De snöar som bare den och jag glömde regnskyddet på vagnen så blev en kortis idag! Men jag ska ju träna ikväll och sen blir det säkert en promenix ikväll om snön lugnar ner sig!

Igår åkte Glenn iväg o träna, då lade jag och linus oss framför tv:n en liten stund. Kollade på unga mödrar o lite joey o vänner! Sen tog vi oss en promenad! Han somnar ju så gott och jag ville verkligen se Greys o när han sover är det lite lättare att inte missa något! Men det var riktigt skönt ute i gårkväll! Var faktiskt kallare på promenaden på förmiddagen!!! 

Pettersson jag håller tummarna för dig idag! Och Eriksson nu ändrar du o jag priserna på flygen så du kan komma hem till dopet!! Saknar dig massor!!!!

Nu har jag precis upptäckt min kaffekopp som jag hällde upp för en timma sen! Hm, den var kall!!!!

Nej nu blir det diskning o lite lunch innan Linus vaknar!

so long!

Greys Anatomy

Äntligen börjar det igen! Vad jag har längtat! Jo visst kan man som nästan alla andra ladda ner programen men jag tycker om att sitta och vänta tills nästa vecka för att få se vad som händer! Man går som på nålar!! Nu låter det som mitt liv kretsar kring detta program, men det gör det inte!

Igår var jag riktigt duktig, jag är riktigt stolt över mig själv. Linusen sov hela natten och vaknade lite innan 7. Vi gick upp och åt båda två sen vid 9 gick vi ut på en promenad=) När jag kom hem ringde jag försäkringskassan (Linus är redan 3 månader i morgon och jag har inte fått en krona av föräldrarpenning) jag förväntade mig en arg telofonist som skulle fråga om jag var pengaberoende eller något liknande men icke! Först o främst tog det bara 2 minuter innan jag kom fram, vilken chock! Sen var hon jättetrevlig! Hon kunde inte förstå varför jag inte fått mina pengar, hon undrade om jag blivit kontaktad av någon, men nee! 3 månader av tystnad! Nu skulle hon lägga vidare det till handläggaren, jag hoppas jag får mina pengar snart!!! Det börjar bli tomt i kassan!!

Efter detta så gick jag och var nervös åt min syster, hon skrev och klarade teorin igår!! GRATTIS GRATTIS!! Så jag började röja i våran klädkammare, där grejer bara tryckts in! Oj vilken plats det blev! Och kommer bli ännu mer när vi fått åkt till tippen och all färg o sånt åker ner i källaren! Men mycket av det var tunga saker så får bli Glennis som får ta ner det! Jag tvättade och diskade och sen när Glenn kom hem åkte vi till stan o storhandla! Linus rum o alla hans leksaker, fick ett litet röj också!( han har redan massor, tänk hur det blir sen??)

Måste tacka mamma o pappa som var barnvakter när vi fick handlat, underlättade lite! Det går åtminstone fortare om inte annat! Idag har vi precis kommit in från promenaden, ska kanske åka till jordala en sväng så Linus o Alice får leka=) (dvs ligga på en filt ihop) Vi väntar ivrigt på de 2 små som kommer i juni/juli då blir dem 4 på filten=)

Nej nu får jag nog gå och göra något nyttigt, eller ringa Pettersson! Om hon inte jobbar!

Helgen över igen

Men oj vad skoj vi har haft! Det bästa var att Malin kom hem!

I torsdags var ju som sagt Vedö här, det var trevligt! Vi satt och tjöta ett par timmar om allt mellan himmel och jord! Allt som hänt sen sist och så. Sen var jag och träna! Första gången på 2 ½ år. Bodywide? tror jag att det hette. Det var roligt att komma igång men det var lite enformigt en stund. Men jag tror deet var lagom nivå och börja igen på! Hade väldig träningsvärk igår. Hade lite i fredags, men inte så som jag trodde! Var rädd att jag knappt skulle komma upp ur sängen!

I fredags var Linus på sådant där himla roligt humör igen. Vaknade efter en kvart när vi varit ute o gått, sen skrek han. Åkte ner till sollebrunn, somnade precis när vi kom ner till sbn, men vakna när vi kom in till mamma. Sen somnade han tillslut efter vi varit o handlat! På kvällen åkte vi en sväng till gendalen och hälsade på. Kollade på när farmor o farfar satte upp nya gardiner, det tyckte Linus blev bra! Sen åkte vi hem o glennis diska o jag strykte en härlig tvätt!

Igår åkte vi ner till mamma vid 10-tiden redan. Glenn spelade sin första hockeymatch så han skulle ju iväg! Jag, Linus, pappa, sofie och rasmus gick ut o gick en sväng och Linus somnade så gott! Sen sov han nästan tills kalaset börja! O vilket kalas!=) Malin kom ju som sagt hem från Örebro! Mormor o morfar, farmor o farfar gick hem tidigt! Men sen var alla kvar rätt länge! Det blev mycket skratt, en skvätt gråt (okej jag, men malin det var nära!) Singstar, ABBA. Emilia var grym!! Vi drack champange (9:95) skåla och sjöng för 18-åringen! Jag hoppas Sofie hade lika roligt! Linus var vaken nästan hela kvällen! Han har dock sovit väldigt mycket idag! Det var nog en jobbig kväll för lillen!

Idag har det varit väldigt slappt, inte många knop förens vi kom hem! Då städade vi!! Ska bara skura golvet imorgon! Men var för trötta för o laga mat så idag blev det Pizza! Nu är det söndagsnöjet, Beck!!

snart blir det nog sängen!


Godnatt!!


vedö på besök

Nu sitter jag och väntar på att Vedö ska ringa och säga att hon är på g! Hon jobbar tills någon gång efter 12. Idag somnade min prins i vagnen och han blev inte störd av mamma så idag sover han fortfarande nästan sovit i en timma tror jag! Mamma mycket nöjd!

Pernilla och barna skulle ju följt med ut och gått idag, men icke sa nicke! Fick ett sms 10.15 (skulle träffas 10.30) "nu fick jag inte skickat i tid iaf. Bengan ringde förut o sa att sotaren kommer mellan 10-12 så blir ingen promenad lik förbannat, men det finns ju fler dagar" Jaha tänkte jag, jag som väntat på henne för o gå ut! Men det var lika skönt att gå ensam också!

Syster yster ringde i morse, det verkade som om hon kanske kunde få göra teorin i säffle redan på fredag? oj? Hon frågade mig hur jag hade gjort. Det är ju upp till henne, men jag hade nog velat åka hem och andas emellan! Men som mamma sa, för henne är det nog lika bra och få det gjort. För hon kommer vara nervös från den dag hon får datumet i sin hand! O får hon på fredag och får reda på det idag är det ju bara 2 dagar!!

Idag fyller systers pojkvän år. Grattis Christian på 22-årsdagen. Får väl säga grattis på lördag, men nu har jag i alla fall skänkt dig en tanke!

Ikväll ska Glenn träna hockey, funderar på om jag ska åka ner och hälsa på mamma då eller om jag ska va hemma o städa eller nått. Hm, låter ju roligare att åka till mamma, men samtidigt så får jag ju somnat Linus så sent om vi åker dit!

Nu ska jag i alla fall diska upp efter frukosten!

ibland vill man bara dra täcket över huvudet

Ja så kännde jag när Linus äntligen somnat och vakna efter en kvart!!! Igår sov han ju inte särskilt bra heller på dagen! Sovit ungefär en halvtimme under dagen idag, och varit jättekinkig! Tills pappa kom hem, då blev allt bättre! Hur bra känner man sig då på en skala?? Pappa mata och mamma diskade som hon tänkte göra vid 12 idag men inte fått tid till! Han var lugn i kanske en halvtimma! Och då passade jag på att äta lunch! Hm, jaa.. Nu somnade han vid 18 så lär väl inte vilja sova hela natten kanske. Men vi håller tummarna!

Ja, så dagen har inte varit särskilt händelserik, gick en promenad i förmiddags. Var uppe o hälsa på mormor o morfar på jobbet en sväng. sen börja min roliga dag!

Nu sitter jag och väntar på att Vedö ska höra av sig. Hon ska besöka oss imorgon, men hon jobbar till 12-13 nån gång. Det ska bli skoj, träffades senast i slutet av september tror jag! På tiden o ses igen!! Hon kan tyvärr inte komma på dopet, men det är roligt att hon kommer nu istället då.

Ska också höra av mig till Pernilla om promenad imorgon förmiddag! Hoppas hon kommer ner, alltid roligare att gå med någon. Även om det är rätt skönt att gå själv också, och få rensa huvudet lite!

Nu ligger sambon o kollar på jönssonligan, yippie! Dem har man ju inte sett!! Han ska spela hockeymatch på lördag! kan dock inte åka och kolla, han spelar kl14 och syster ysters kalas börjar 15.. Men förhoppningsvis spelar han någon annan helgmatch innan säsongen är slut. (vill ju inte åka på en kvällsmatch då det blir så sent med Linus) Har ju aldrig sett honom spela så det hade varit skoj att se!

Ne nu ska jag nog hänga tvätt eller nått!

Va i helvette....

har glenn gjort av nycklarna! Han åkte och träna och då tog han mina nycklar!!! Jag hittade inte hans så nu fick det ju inte bli någon promenad! Ohh, varför kunde han inte ha tagit sina? Jag blir förbannad! Men Linus somnade lika gott ändå, men jag hade somnat godare senare om jag fått mig en promenad! GRRR han ska få stryk när han kommer hem! Men vad kan jag göra åt det nu! Jaja, jag får gå en längre promenad imorgon istället, jag hoppas på sol!!=)

Igår kännde jag faktiskt att solen värmde lite när det var vindstilla för 1 sekund! Guud va skönt! Tänk när det blir lite varmare då man kan gå hur långt som helst. Man blir bara så glad av vädret!

Jag har nu (istället för promenad) laddat över lite bilder från kameran, hade en del godingar på Linus=D Så det var väl plus iofs, men vad han kommer få höra att han inte lagt fram sina nycklar!!!!

Kom just att tänka på att jag inte hört från mammi ännu. Undra om det fanns plats på träning! Håll tummarna, vill ju komma igång! Tänk va skönt det är när man kommit över den där första fasen, första månaden då man verkligen tvingar sig iväg och träna, men sen kan man inte vara utan den!
Nu skickade mamma, blir träning på torsdag:)

Här kommer lite bilder på plutten!


träning

Nu har ännu en helg tagit slut och dags för vardagen igen! Det har varit full rulle! Men usch va en helg går fort!

I torsdags var ju som sagt Anna här, trevligt trevligt! Vi satt och prata en bra stund efter promenaden och det var riktigt skoj! Vi träffas alldeles för sällan. Men det blir väl så! Jag tycker nog att jag träffar alla mina vänner alldeles för sällan dock! På kvällen tog vi det väldigt lugnt, Glenn slutade inte förens halv 6 så det var ingen ide att hitta på något särskilt!

I fredags åkte vi ner en snabbvisit hos mora mi. Linus tyckte det var spännande att kolla på mormor när hon städa, speciellt när hon torka av fläkten! In en sväng på ica och hem och greja lite. På kvällen blev det besök till farmor o farfar, Glenn måla en tavla till sin syster! och vi fikade. Sen hem och bada bebben och bums i säng!

Lördag fullt upp kan man säga! Vaknade vid 9, klockan 11 skulle vi till farfar och fira honom! Jag var helt inställd på att det bara var vi och mamma o pappa, sofie och rasmus. Men där var även Charlotte o Fredrik och barna. Farmors systrar, och farfars bror! Fullt hus. Vi var väl hemma lite efter 13 och då skulle Linus ha mat, sen trodde vi att han skulle sova, men det tyckte inte han! Han somnade inte förens vi åkte ner vid 15 till mamma och pappa. Där skulle vi fira mormor o morfars 45-åriga bröllopsdag! Vi var där lite innan eftersom vi senare skulle iväg! Jag (elak mamma) väckte linus lite innan 17 för jag ville ge honom lite mat innan vi skulle iväg! Klockan 18 började nästa kalas. Sandras 25-årskalas. Det var trevligt, massor folk! Men jag och Pernilla tillbringa halva kvällen i Lukas rum, mycket svalare där! VI var dock inte hemma förens 02.10 Helt slut hamnade vi i säng och tack o lov vaknade inte Linus förens halv 8!! T.o.m så gick han med på att sova tills kvart över 10 sen=)

Igår var vi väldigt trötta, men det är väl inte så konstigt! Vi åkte ner och hälsa på mamma o pappa och fick middag där, och även överbliven tårta! Mums, tack mormor! Sen åkte vi hem och städa undan lite och tog en promenad! Och så fick vi badat efter Linus hade somnat! Och den här gången fick vi riktigt varmt bad! De senaste 2 ggr när jag har velat bada har det knappt blivit ljummet, efter 5 min har det varit kallt!=( Men igår var det riktigt skönt! Sen avslutades kvällen framför tv:n och Beck=)

Imorse vaknade Linus inte förens klockan 10!(vi hade ju såklart varit uppe 1 gång i natt) Jag vaknade itne så mycket tidigare med jag hann ju äta frukost i alla fall. Vi åkte ner och drack 11-kaffe hos mormor o sen hem och förbereda lunch till pappa glenn! Nu har han somnat så gott i vagnen=) Ikväll är det hockey för glenn så jag och linus tänkte ta våran promenad ikväll!

Ringde mamma förut och bad henne kolla om det fanns platser kvar på torsdag på träningen. hon skulle skriva upp oss då i så fall! Tänkte jag kunde testa, har nog inte varit nere o tränat på 2 ½ år där nere! Kanske vore skönt och kul för mig och komma iväg lite också, nu när glenn tränar så mycket! Så jag hoppas det finns plats! Och jag längtar tills hockeyn är slut då jag kanske kan få komma iväg 2 dagar i veckan när glenn bara har fotbollen!! Det behövs nu man har ju några extrakilon sen gravidteten!

Ne, dags att diska och röja undan lite innan det är dags för mat både till Linus och hans mor o far!




LINUS

Sandra

snö

Oj vad snö det kom igår kväll/eftermiddag. Glennis kom hem vid halv 5 och då hade det inte börjat. Kvart över åkte vi ner till sbn, jag och lajnus till mor o far och glenn till sin första fotbollsträning på nästan 1 år, då snöade det massor och massor låg redan på marken! Det är ju roligt för alla barn, om det nu håller i sig tills nästa vecka! Men för mig kan det kvitta, bara jag har snö i fjällen sen! Men nu när snön är här är vi lite glada att vår lathet fanns, vi har inte tagit bort våran utegran ännu, (skämms lite över detta) men nu är det ju faktiskt väldigt fint när snön lagt sig!

Efter träningen blev det en kaffe hos Pernilla & Bengan, de hade köpt semlekrans! Mm, va gott! Dock har jag och glenn sagt att vi inte ska äta sådant nu innan dopet, (undantag för kalas) men kunde inte bara ta kaffe! Den såg så god ut! Tildé ringde nämligen när jag var hos mamma. - Vill du ha tårta? vad är det för tårta? Har du bakat? Nee mamma och Wilma har köpt den, och jag! Jag kommer inte ihåg! Nehe är mamma där? Ja, hon lagar mat kyckling och? ris tror jag hon sa! Min FAVVORIIT. Hon är så söt allt är hennes FAVVORIIIT just nu!

Inatt var vi vakna mellan 2 och 4 inte jätteskoj! Jag mådde inte bra heller, kändes som det brände i hela kroppen!
Men det har blivit bättre nu, nu är det bara tröttheten mest!

Snart kommer Annapanna, vi ska gå ut och gå! Var ett tag sen vi sågs ordentligt!! Så det ska bli skojsigt!

Broder hade nationella idag, jag hoppas det gick bra!

Syster yster, jag hoppas inte du har för mycket snö där uppe! Men samtidigt är det väl bra o testa på att köra i snö med körlärare;D Men ändå lite läskigt! Det tycker i alla fall jag!!

Nee nu får det bli lite kaffe innan promenixen!

hej o hå ut och gå!

BVC

Varför känner jag mig så utslagen? Natten har gått bra och även dagen men jag känner mig verkligen helt slut! Varför? Jag har massa att göra men orkar inte! Har i alla fall diskat upp nästan allt och satt på en tvätt, men har en stor hög att stryka men har ingen ork! Tung huvudvärk och känner mig frusen, och inte hjälper det att ta en ipren heller!

Idag har vi varit på BVC, i och med att jag slutade att amma för 2½ vecka sen så åkte vi ner en gång innan vaccinationen för att se så tillägget är ok! Och visst hade min lilla plutt gått upp! 400 g på 2 veckor=) Nu väger han 4720g nästan en klump nu;) Nej men jag tänkte så igår natt när jag tog upp honom. Men det är väl att man själv inte är vaken! Men han har ju nästan gått upp 2 kg nu, så det är klart att det är lite skillnad mot när han kom till världen!

Efter BVC-besöket åkte vi till farmor o farfar, de blev överraskade! Och så var ju Linus vaken hela besöket det var det bästa! Så nu hoppas vi på att han sover en liten stund! Ska dit och fira farfar med 11-kaffe på lördag! Efter det ska vi fira mormor och morfars 45-åriga bröllopsdag hos mamma o pappa, men vi ska bara vara med en liten stund! För sen ska vi på Sandras 25-årskalas! Det är mycket nu!

Idag ska pappa glenn träna fotboll, första gången sen knäoperationen. Blir spännande och se hur knät klarar av detta! Vi hoppas på det bästa!

Nästa helg är det alla ♥ dag undrar vad vi ska hitta på till glennsan? Men det viktigaste av allt soffipropp blir 18! Kan inte fatta det det betyder att min lillasyster börjar bli stor! Vad önskar du dig??

Dags för bebistajm!

SANDRA

trötter

Så var det redan tisdag! Jag vill börja med att gratta mormor o morfar till lägenheten. Hör och häpna de fick välja vilken de ville ha av de två de varit och kolla på! Så 1:e april är de dags och flytta! Pappas kommentar: men då är inte vi hemma! Men de ska ha kvar huset till 1:a maj iaf så de har tid på sig att göra sig av med grejerna de inte får plats med längre! Som sagt så är inte vi hemma då, utan på Linus första stötenresa:) Det längtar vi efter!

Dock har det snöat här idag men inte särskilt mycket, men tidningen sa ju att vi skullefå snöoväder. Det hoppas vi inte på!! Men lite snö hade väl varit roligt för alla barn med sportlov nästa vecka! Kanske inte för syster yster som övningskör för fullt! Första dagen för henne hade gått bra och hon har min gamla körlärare!

Igår gjorde vi inte särskilt mycket, Linus var lite småkinkig hela dagen. Men somnade gott klockan 21. Glenn var i stort sett bara hemma o laga mat, åt sen iväg och tränade. Sen kom han hem, så pratade vi en kvart, sen däckade jag!

Idag har vi varit och hälsat på gammlamormor o gammlamorfar:p Som sagt fick de ju lägenheten så det var mest prat om det!! Sen skulle hon iväg o läsa för de gamla och då åkte jag och Linus hem, och äntligen somnade han på vägen hem!! Han brukar sova hela förmiddagarna men de sista dagarna vill han inte riktigt det, utan blir bara övertrött istället.
Har precis sorterat alla mina bilder på datorn, lagt i mappar 2006,2007,2008,2009 helt slut i huvudet, trodde inte jag hade så mycket bilder! och mindre lär det väl inte bli!!
Nu väntar vi på OTH och sen ska jag laga mat. Ska det bli köttbullar eller köttfärsås?.

sandra

kalas

Redan söndagkväll igen, helgen går så fort! Dags för pappa att åka till jobbet imorgon, dvs att mamma och Linus är hemma själva igen! Inte för att inte det är mysigt, men det är mysigt när pappa är hemma också!

Ja vad har man gjort under helgen nu då? Natten till fredagen sov Linus mycket bättre, somnade dock halv 8, men han sov till 04.00. Då var vi bara uppe och åt sen sov vi till 8!=) Det gjorde även glenn, sen till jobbet men det var ingen som märkt det! De trodde han hade gett sig iväg direkt! Linus var i alla fall väldigt snäll i fredags. Vi gjorde inte särskilt mycket!
På kvällen såg jag och Glenn på andra filmen av Arn, den var helt ok. Inte riktigt min favorit men har man sett 1:an så måste man ju se 2:an.

Igår så var vi riktigt duktiga då gick vi en långpromenad! Vi gick till Sollebrunn och inte längs vägen! Utan vi gick över Torp, det tog över 1 timma! Men var väldigt halkigt, men mötte knappt några bilar så det var en perfekt väg! Sen blev vi kvar hos mamma o pappa hela kvällen! Jag och Glenn bastade och sen åt vi tacos! Blev lite guitarhero och körslaget! Sen natten!
Linus var tydligen inte på sovhumör inatt men som tur var så var det Glenns natt;)

Idag har vi varit på kalas Helen fyller 18 imorgon, grattis grattis! Och Sandra 25=) Grattis på dig med! Vi ska på kalas till henne på lördag! Efter det korta kalaset åkte vi en sväng till Gendalen och sen hem och laga mat! Syster Yster åker till Säffle idag, har väl kommit upp nu precis! 2 veckors intensiv teori och körning! Lycka till!!

Nu sitter vi och kollar på Beck - Skarpt Läge har nog inte sett den innan!


Tjolahopp

RSS 2.0