kalas

Redan söndagkväll igen, helgen går så fort! Dags för pappa att åka till jobbet imorgon, dvs att mamma och Linus är hemma själva igen! Inte för att inte det är mysigt, men det är mysigt när pappa är hemma också!

Ja vad har man gjort under helgen nu då? Natten till fredagen sov Linus mycket bättre, somnade dock halv 8, men han sov till 04.00. Då var vi bara uppe och åt sen sov vi till 8!=) Det gjorde även glenn, sen till jobbet men det var ingen som märkt det! De trodde han hade gett sig iväg direkt! Linus var i alla fall väldigt snäll i fredags. Vi gjorde inte särskilt mycket!
På kvällen såg jag och Glenn på andra filmen av Arn, den var helt ok. Inte riktigt min favorit men har man sett 1:an så måste man ju se 2:an.

Igår så var vi riktigt duktiga då gick vi en långpromenad! Vi gick till Sollebrunn och inte längs vägen! Utan vi gick över Torp, det tog över 1 timma! Men var väldigt halkigt, men mötte knappt några bilar så det var en perfekt väg! Sen blev vi kvar hos mamma o pappa hela kvällen! Jag och Glenn bastade och sen åt vi tacos! Blev lite guitarhero och körslaget! Sen natten!
Linus var tydligen inte på sovhumör inatt men som tur var så var det Glenns natt;)

Idag har vi varit på kalas Helen fyller 18 imorgon, grattis grattis! Och Sandra 25=) Grattis på dig med! Vi ska på kalas till henne på lördag! Efter det korta kalaset åkte vi en sväng till Gendalen och sen hem och laga mat! Syster Yster åker till Säffle idag, har väl kommit upp nu precis! 2 veckors intensiv teori och körning! Lycka till!!

Nu sitter vi och kollar på Beck - Skarpt Läge har nog inte sett den innan!


Tjolahopp

Kommentarer
Postat av: syster yster

tackar:) hoppas ni har det bra där hemma:)

2009-02-02 @ 16:23:00
Postat av: syster yster

tackar:) hoppas ni har det bra där hemma:)!

2009-02-02 @ 16:25:40
Postat av: Anonym

tackar:) hoppas ni mår bra där hemma!:)

2009-02-02 @ 16:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0