Torsdag

Jag vill börja med att grattulera svärfar (inte för att han läser här men ändå) på 50-årsdagen. Den stora dagen för honom blir väl egentligen imorgon då festen äger rum, men vi ska dit idag och äta lite tårta och göra så mycket som möjligt!

Idag vaknar vår kära son 05.30, varför? "det är ju typiskt när vi kommer ha 2 sena kvällar i rad nu"-Glenns kommentar i morses. Men, han fick gått med upp då han kom på att han skulle hissa flaggan för sin pappa. Så nu invigs flaggan/flaggstången för oss, (för han hissa inte flaggan åt mig när jag fyllde 20;)) Nu sover i alla fall prinsen sött, jag somnade 1 timma med honom också så snart har han sovit 2 timmar.

Igår var som jag nämnde sist Vilmis "Linus storasyster" på besök. Hon var inte så glad i att han sov så länge dock, men vi hade skoj ändå. Hon måla, vi fika, gick en promenad, gick en till lekplatsen och när Linus vakna hade hon fullt upp eller Linus det beror på hur man ser det=) Hon är för skön! Jenny hämtade henne vid 13-tiden.

På kvällen åkte vi ner till mor o far en sväng, då vi känner att helgen är rätt fullspäckad. Kom lagom till rabarberpaj, lika gott som vanligt! Sen hem o nana för Linus.

Nu ska jag gå och sätta på en tvätt!

So long!


Desperate

20 minuter kvar tills jag hittar sköna ställningen i soffan och tar mig en kopp kaffe till Husfruarna på Wisteria Lane! Glenn har som sagt hjälpt sin far idag och Linus var med, han o farmor var ute på en liten promenad o sen kollade de på när pappa o farfar greja! Tittade på hästarna gjorde de med, Linus tyckte det var roligt när de kom springande.

Nu har vi ätit sen middag, (en timme sen dock) och nattat Linus. Men än så länge är hans ljuva stämma igång, han skriker inte men han ligger där uppe och pratar på.

Imorgon ska jag passa Vilmis en stund på förmiddagen, eller hon ska väl passa Linus!=)

Nej nu får vi sätta på kaffet!

So long!


Grått!

Jaa idag är inte vädret roligt, började småregna när vi åkte ner för att handla men höll sedan upp o solen titta fram! Men när vi var hemma igen så kom de där hemska molnen! Än så länge håller det upp men det kommer nog snart!

Idag sov Linus nästan 2 timmar på morgonen igen å jag som är sååå trött (förstår inte varför) sov den stunden med! O nu sover han igen snart sovit 1 timma! HM? det var 2 veckor sen han sov så mycket på dagen!

Ikväll ska Glenn hjälpa sin pappa att mocka (stavning?) ur stallet å farmorn ville låna Linus och gå ut och gå med honom. Å det får hon ju om det inte blir för sent han åker iväg! ¨

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

So long!


Inga bebisar ännu!

De fick åka hem i lördagseftermiddag! Ena bebisen hade vänt sig och värkarna avtog!

Glenn o jag var som sagt på bio i lördags, Natt på museét 2, den var sådär! Men ingen annan film som lockade! Tror att det kommer bättre filmer snart, för de fanns många affischer med filmer som kommer snart! Vi kanske skulle åkt 1 månad senare! Nu är det snart dags för 50-årsfest! På fredag är det dags! Hoppas bebisarna håller sig kvar eller kommer nu inatt! Tråkigt om Sandra missar sin pappas 50-årskalas! Det mesta är nu gjort, så det är väl mat o dukning torsdagkväll/fredag!

Idag har vi varit o hälsat på gammelmorfar o gammelmormor! Han såg bättre ut idag men han sa att värken var ungefär densamma! Han var o tog ut stygnen i förmiddags, eller vartannat för sköterskan var rädd att det skulle gå upp. Så resten skall tas bort nästa vecka!

Glenn kollar nu på "The Village" ingen film för mig riktigt tror jag! Än så länge har den inte varit så hemsk, men nu skall hon genom skogen där "de onämnda" bor!

Nee nu tror jag faktiskt att jag ger upp, blir sängen o förhoppningsvis en god natts sömn! (trots att Linus sover bra gör inte hans mamma det)

PETTERSSON JAG HAR INTE GLÖMT DIG!!!! Saknar dig!!

So lo

helg.

Glenn är på tippen, hjälper sin pappa med lite udanröjning på gården! Linus sover, men börjar röra sig lite i vagnen! Hans nya grej är att sova 20-40 min på morgonen! Hm? Kan det vara tänder som stör hans sovvanor??

Idag kan det komma kusiner=) 2 stycken! De for till BB i morse så nu håller vi tummarna! Båda låg åt rätt håll och det var igång! Ska bli skojigt! Men nu går man ju på nålar här hemma!

Ikväll blir det bio och middag! Ska väl försöka packa ihop grejer till Linus nu!

So long!

grått-blåst-regn

Just nu håller det upp, men vad det regnade inatt vaknade av regnet som piskade på rutan!!! =/ Har sovit väldigt dåligt inatt ryggen har inte varit på min sida, huvudet dunkar (vem är det som sitter där inne med en hammare?) jaa ingen bra start för mig! Så nu är jag också svintrött, men känner att jag inte kan gå och lägga mig nu, tror bara det blir värre! Nu hoppas jag bara att detta går över tills imorgon! För då ska jag o Glenn åka på bio och gå ut och äta=) Linus ska sova borta för första gången! Hos mormor o morfar! Det kommer nog gå jättebra, kommer nog vara jag som har mest ont av det antagligen.

Igår var vi ute o flängde känns det som! Jag fick en härlig sovmorgon till 10=) men vaknade även då med huvudvärk. Sen blev det fotboll, hem, handla och iväg till Glenns farmor o farfar (var tanken) men ingen hemma där så blev vidare till Gendalen. Där fick vi mat och sedan vakna plutten o ville ha mat, då vi inte hade med oss det åkte vi hemåt. In hämta matburkarna o ner till sollebrunn! Där kom vi lagom till rabarberpaj;) Sen hem å då började vi röja lite! Sen tv:n o sen sängen!

Läkarkontrollen i onsdags gick bra, men BVC-sköterskan gick ju inte med till läkaren som hon sa sist=( Så jag var alldeles ensam med häxan! Usch jag hatar henne verkligen! "Vi har inte träffats va?" IDIOT! Ne inte med Linus sa jag! OHHH Har aldrig i mitt liv träffat en så känslokall människa! O då är detta en läkare! Jag hade henne en del när jag gick med min värk innan jag fick min diagnos och hon trodde det bara satt i huvudet, o nu när jag fått min diagnos; "jaa då har du lite ont ibland då?" Neee hon ska inte få förvärra min dag nu!!

Ikväll blir det lugnt, tror jag får vänta med städning tills glenn kommer hem så jag kan få lite hjälp!

Nu blir det i alla fall disk!

So long!

hejhopp

Jag vet att jag inte skrivit på några dagar men har varken haft lust eller ork! Helgen har bestått av fotboll,kalas, fotboll, kalas, och en luugn söndag! I lördags kollade jag på alex när han spelade, P-8 o de har ju sammandrag när de spelar. Är ingen serie eller så (för barna ska spela för att det är kul och inte bry sig om ifall man vinner eller förlorar, men dem har ju bättre koll än någon!) De vann (som man kanske inte får säga då!) 3 och förlora 1 de var jätteduktiga!

Vi var en snabbis inne på lassarettet å hälsade på morfar också innan lördagskalaset! Det var han glad för! Idag har han kommit hem tror jag! Inte pratat med varken mamma eller mormor idag men han skulle få det i alla fall! Först sa dem ju att han skulle få komma hem som igår, men läkaren ville ha kvar honom en natt till!

Idag har jag fruktansvärt ont! Känns som det pulserar i hela kroppen! Tror jag ska explodera! Så idag har inte mer än diskning blivit gjort! Linus har inte heller haft en bra dag=/ Vilket gör min dag lite tyngre, men nu har han somnat så gott så!

Imorgon skall vi på läkarundersöktning 6 månader är han nu=)=) Det går så fort!!

So long!

börjad vårstädning!

Fönstrerna i vardagsrummet är tvättade (invändigt) och nya gardiner har sats upp, känns lite vitt än så länge, men om jag byter lampor blir det nog bra! Imorgon fortsätter min vårstädning, blev mest röjning idag på förmiddagen sen är 2 rum dammade här nere! Nu gav jag upp!

Hälsade som sagt på morfar idag, usch vad ont han har! Men jag tror han blev glad över lite besök! Förhoppningsvis får han komma hem snart! Mormor var där när vi kom och sen kom också Jenny så det var många samtidigt! Det måste vara jättelångtråkigt han får ju bara ligga i sängen o typ upp för att gå på toa! O sen ingen tv! Bara ligga där för sig själv, usch!! Nee hoppas han kommer hem snart!

När jag kom hem var maten nästan klar=) Härligt! Sen började vi med fönstrerna o dammningen och nu är som sagt de nya nystrykna gardinerna uppsatta!!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

So long!

tyskland

Inatt/morgonbitti åker Glenn och Martin till Tyskland, ska handla inför Oves 50-årsfest! Jag är inte avundsjuk på att sträck-köra ner o sedan handla o sträck-köra hem! Usch o fy!

Idag ska jag och mamma o Linus åka till Alingsås och hälsa på morfar=) Som igår blev flyttad från Borås, skönt! Han har nu varit uppe och gått lite och fått övningar att göra!

Igår flytta vi in i sovrummet igen=) Fick satt upp rullgardiner och gardiner (vilket vi inte har haft sen i höstas!) Vad hemtrevligt det blev helt plötsligt, jag är supernöjd. Näästan att man inte tänker på våra hemska tapeter just nu! Våra nya sänglampor blev också uppsatta=) Skönt! Jag sov dock lite oroligt inatt men ändå skönt att komma till rätta! Så nu får jag väl börja leta tapeter eller om det kanske blir höstprojekt, hm? Kanske ska satsa på utvändig röjning nu! Men inte idag då regnet och blåsten har kommit hit=/ Så idag blir det städning här inne!

Satte precis på en tvätt med sängkläder, o när jag lyfte upp det ena påslakanet kröp det iväg en spindel (en väldigt liten, men ändå!) När jag skulle kolla vart den tog vägen o drog försiktigt i nästa påslakan, jaa då kommer MAMMASPINDEL och hon var då inte liten! Fyyy!! Så jag tror att i min tvätt är det ett spindelbo=( Det får glenn reda ut när han kommer hem!

Nu har min prins vaknat! Gotta go!

So long!

vinden avtar

 Operationen gick bra, han hade själv ringt hem till mormor igårkväll! Skönt! Idag skulle han få upp och gå lite, och förhoppningsvis kommer han snart till alingsås och så småningom också hem igen! Idag är det inte lika blåsigt, så min önskan slog nog in! Graderna visar dock bara 8.5 men klockan är ju bara 9.15 så vi hoppas på varmare snart!

Idag blir det nog rätt lugnt, har lite att stryka o så får det väl bli en tvätt! Får se också om mormor har tänkt att åka, för då kanske jag eller sofie ska åka med henne o så får den andra ta barna! Vi får se! Om det inte blir borås eller barnpassning ska vi åka och storhandla ikväll tänkte jag, och när vi kommer hem ska vi flytta in i sovrummet igen=D=D

Nee nu får jag ta mig ur soffan, kan inte sitta här hela dagen!

So long!


tick-tack tick-tack

Klockan går och inte ett ord! Bra eller dåligt? Lillen har somnat så nu har jag bara mig själv o mina tankar som snurrar! Det är ju en vanlig operation, men man har väl rätt att oroa sig? Tänker på mormor också undra vad som snurrar i hennes huvud? Än så länge är ju barna vakna men ändå.

Jaa jag sitter väl här i min soffa och väntar på att telefonen ska ringa!







So long!

solen lyser..

fortfarande och de mörkaste molnen har försvunnit, kanske kan bli gräsklippning i eftermiddag i alla fall! Nu är han på operation, tar ända tills ikväll innan han är färdig! Så blir många timmar o vänta! Mormor åker inte idag då han knappt kommer vara vaken ändå. Kan bli så att jag får ta barna en stund imorgon om hon åker innan Jenny o Mikael kommer hem.

Nu hoppas jag på lite varmare väder då min kropp inte är så förtjust i denna kalla vind! När ska det sluta blåsa? Snart hoppas jag! Annars vill jag fly till varmare breddgrader!

Nu får det nog bli lite kaffe!


So long!

sol

Solen lyser himlen är blå nee himlen är svart! Snart börjar det väl regna=/ Men än så länge är solen fortfarande framme! Igår blev det en visit i gendalen, va bra det blir på logen, baren var färdig och servering med tror jag! Inte mycket kvar att göra, fixa golvet lite! scenen var nog också nästan färdig! Sen blev det hem o göra mat, Glenn fick sen satt upp nästan alla golvlisterna bara några kvar som inte hade torkat efter målningen! Så det får bli det idag!

Ska ner och fika med mormor sen, så får vi se om jag ska ta barna senare eller inte! Det beror väl på om det blir operation idag eller inte! Mamma, pappa, Jenny o Mikael åkte till Helsingborg igår och idag bär det av mot Tyskland, de kommer hem imorgon! Fick ett fint sms när de var framme igår; "vi är framme, sitter på torget i helsingör i solen och tar en öl" Inte alls avundsjuk!

Nee får göra ett litet röj i tv-rummet nu för snart  vaknar nog prinsen!

So long!

Besök=)

Idag fick vi efterlängtat besök av kusin Malin! Hon var hemma från Örebro, det var lika trevligt som vanligt! Alltid skoj att träffas! Blev en liten promenix och sen kaffe med dopp (vi som vet hur det ska gå till;))! Sen har min dag varit alldeles för slapp! Jag har varit sjuukt trött, ändå fick jag en underbar sovmorgon ända tills 10.00=) TACK GLENN!

Så jag o Linus sattes oss framför tv:n och såg på Harispray! Inte så bra som jag trodde att den skulle vara! Sen kom pappa hem o då blev det mat. Glenn målade listerna vi får nog göra det 2 ggr så det får det bli imorgonbitti!

Nu har vi kollat på SM-finalen i handboll och ALINGSÅS VANN=) GRATTIS! Nu blir det väl någon film på tv:n o sen nattten!

So long!

FREDAG!

Återigen, fredag skönt! Men snart är det måndag! Positiv jag är va? I helgen kommer i alla fall Malin hem=) Det ska bli skoj att träffa henne! Igår åkte Glenn o köpte golvlisterna, men vi orkade inte göra något. Så vi for hem till mamma en sväng, var (som oftast alltid under veckodagarna) bara hon hemma! Innan hade vi varit nere vid klubbstugan och hämtat rullgardinen till sovrummet=) Gott så nu kan vi äntligen få mörkt i sovrummet! Sen blev det kaffe o glass och hockey!

Nu sover plutten och jag har precis varit o dammat och dammsugit det värsta i sovrummet, fyy! Men va bra det blir=) Så idag blir det väl lite grejande med listerna. Vi ska måla dem innan vi sätter dit dem tänkte vi så vi slipper kladdet och slipper att råka måla golvet med;) För det hade garanterat jag lyckats med!

I helgen ska vi förhoppningsvis få tvättat fönstrerna också så vi sedan kan sätta upp våra nya gardiner! Vill inte ha dessa mörka längre! Nee nu får jag nog fortsätta o greja, disk nästa!!

So long!

spruta 3 och 4

Nu var det gjort! Usch, men skönt att han fått vaccinationen MEN va hemskt det är när han blir så fruktansvärt ledsen! Usch vad det gör ont i mig! Han har varit (peppar peppar) mindre kinkig än sist, än så länge!! Men nu gav jag honom alvedon i maten direkt! Nu har han äntligen somnat, hoppas han får sova en liten stund i alla fall! Så idag har inget blivit gjort!! Jag fick diskat undan nu lite precis, men snart är det väl dags att laga middag!

Igår fick vi satt in den nya bilstolen (den är ju inte ny egentligen, men ny för Linus). Vi försökte sätta in den förra veckan men vi fick inte ihop det! Så igår när vi var ner hos gammlamormor fick Jenny hjälpa mig helt enkelt! Men hon hade lite problem hon med först! Men till sist gick det!

Och igår blev mitt golv färdiglagt så idag bär det av att köpa golvlister!=)=) Jättefint blev det!

So long!

tröttis!

Det är rätt konstigt att när man sovit hela natten gått upp och ätit o så efter 1-1½timma är man trött igen! Nu pratar jag om plutten såklart, han borde ju va pigg lite längre o sen sova? eller? Jag klagar inte på det, i och med att jag får gjort såå fruktansvärt mycket på morgonen/förmiddagen då! Men rätt otroligt sova i 10-11 timmar o sen sova i alla fall 2 timmar minst igen? Det var mina morgonfunderingar det!!

Igår när jag skulle sopa av våran trapp (eftersom min kära sambo sopa av all torkad lera från arbetsbyxorna där, utan att själv sopa) så levde det 3 spindlar i min sopkvast=( Ohh fy vad jag hoppa till, 2 lite större och 1 pyttepytte, med rädsla för att de skulle ta sig in i huset gick jag till attack med sopkvasten som en galning, tillslut var dem döda allihop!

Sitter o funderar på om jag skulle ta mig ner tidigare o lyssna på barna jag med? HM? får se när pluttis tänkt vakna! Nu blir det nog strykning!

So long!

...

Fikan var helt okej, absolut inte lika stelt som på v-centralen. Men ändå lite stelt, men samtidigt så känner vi ju egentligen inte varann! Golvet börjar bli färdigt, men det var lite knivigt i ena kanten så de hann inte med så mycket då Glenn skulle iväg på styrelsemöte! Får se när han kommer idag, sist var han inte hemma förräns 21.30! Så blir väl glass för mig själv idag!

Imorgon blir det besök hos mormor o morfar, Jenny o Vilmis skulle också komma! Då jag kan be Jenny om hjälp med bilstolen! Pappi kollade på den förut men han förstod inte heller hur det hängde ihop! Så det är upp till bevis för Jenny nu då!!  Snart är det Desperate och då blir det kaffe o glass!!

So long!

fikis

Ska strax väcka plutten och ge mat för idag ska vi hem till en i vår mammagrupp och fika! Pernilla kommer och hämtar oss lite innan 12. Får hoppas att det blir trevligt, kanske inte blir lika stelt som nere på vårdcentralen!

Igår blev inget gjort på mitt golv=( Glenn var och hjälpte sin pappa mellan 18.30-21.15 å då var jag på väg till sängen, jag var såå trött! Linus somnade med maten i munnen vi 19-tiden så han var nog också väldigt trött! Men han har ju sovit rätt lite på dagarna nu i helgen, har väl varit för mycket och för många runt omkring, så han har velat vara med istället. Han vill väl itne sova om inte dem andra gör det!

Men idag kommer även pappi och hjälper till med golvet såå troligtvis blir det klart idag och då blir det golvlisterna imorgon å så kan vi flytta in igen! Dock har jag sovit göörbra inne på kontoret på madrasserna! (Kan bero på att det är ett pyttefönster där och då blir det inte så ljust som i sovrummet!)

Nej nu får vi nog göra gröt!

So long!

sovstund!

Nu sover prinsen igen! Han sov 3½ timma nu i förmiddags sen åt vi lite och bytte om, därefter for vi ner till ICA. Men han var såå trött när vi kom hem igen så blev den 2:a turen med vagnen idag! Håller på och tvättar just nu, funderar om jag ska ta tag i strykningen också! Solen lyser, men blååser svinkallt så har ingen lust att gå ut och sätta mig! Har inget lä någonstans, (där solen tittar fram i alla fall).

Nu sitter jag och väntar och hoppas på att få Petterssons turkiska telefonnr!! Jag tycker klockan kan bli 16 så Glennis kommer hem så vi kan äta oså kan han fortsätta med golvet;) Nu ska jag bara försöka hitta en tapet till sovrummet, någon som har något förslag??

Ne får nog ta tag i mina tvätthögar nu!

So long!

måndag

Helgen gick nog fortare än vanligt! Åkte som sagt upp till stugan, premiär för i år! Trevligt! Torsdag var Sofie och Christian med uppe, de åkte hem på fredagen då det var fotboll och jobb under helgen. Fredagen byttes det fönster, min kära sambo mådde inte särskilt bra då han, Christian och Fredrik varit uppe rätt sent och Christian hade blandat hästgroggar! Men fick med mig honom en sväng till Blomms=) Han fick faktiskt köpt en jacka (men på damavd. var det mest tantiga och lika mycket vinterjackor som vårjackor). Sen fick Linus lite också! När vi kom tillbaka började han må bättre och hjälpte dem andra med fönstrerna. Fredrik fick snickrat ihop en sandlåda till barna, inte dåligt! ;) Kvällen blev nog lite lugnare, mamma o pappa var hemma en sväng o kolla fotboll och kom upp igen vid 22.30 kanske?

Lördagen var det dags att fixa fönstrerna invändigt! Det blev verkligen jättebra! Blev ett helt annat hus både ute och innifrån! Linus var snäll hela helgen, och Emilia var barnvakt;) Hon var den som var mest noga med honom nu, förut har det ju varit Ellen. Men Emilia satt med honom i knät länge och flera ggr om dagen! Det var också roligt när han fick gröt eller annan mat!

Igår var vi hemma runt 14-tiden då började vi med vårt sovrum=) Bar ut madrasser och gjorde rent på golvet! Mer än halva golvet blev lagt igår=) Det blir skitbra!! Så nu hoppas jag att det blir färdigt ikväll=)

Nee nu får vi nog diska eller nått!

So long!

RSS 2.0