måndag

Helgen gick nog fortare än vanligt! Åkte som sagt upp till stugan, premiär för i år! Trevligt! Torsdag var Sofie och Christian med uppe, de åkte hem på fredagen då det var fotboll och jobb under helgen. Fredagen byttes det fönster, min kära sambo mådde inte särskilt bra då han, Christian och Fredrik varit uppe rätt sent och Christian hade blandat hästgroggar! Men fick med mig honom en sväng till Blomms=) Han fick faktiskt köpt en jacka (men på damavd. var det mest tantiga och lika mycket vinterjackor som vårjackor). Sen fick Linus lite också! När vi kom tillbaka började han må bättre och hjälpte dem andra med fönstrerna. Fredrik fick snickrat ihop en sandlåda till barna, inte dåligt! ;) Kvällen blev nog lite lugnare, mamma o pappa var hemma en sväng o kolla fotboll och kom upp igen vid 22.30 kanske?

Lördagen var det dags att fixa fönstrerna invändigt! Det blev verkligen jättebra! Blev ett helt annat hus både ute och innifrån! Linus var snäll hela helgen, och Emilia var barnvakt;) Hon var den som var mest noga med honom nu, förut har det ju varit Ellen. Men Emilia satt med honom i knät länge och flera ggr om dagen! Det var också roligt när han fick gröt eller annan mat!

Igår var vi hemma runt 14-tiden då började vi med vårt sovrum=) Bar ut madrasser och gjorde rent på golvet! Mer än halva golvet blev lagt igår=) Det blir skitbra!! Så nu hoppas jag att det blir färdigt ikväll=)

Nee nu får vi nog diska eller nått!

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0