....

jag har varken ork eller lust att skriva just nu. Därför kommer det nog va tomt här ett tag till! Får se när jag återvänder!

Ha en skön sommar!

Sandra

redan torsdag!

Oj vad veckan sprungit iväg! I måndags hade Rasmus "bal" 9:ornas, så vi var iväg och kollade på honom när han och 3 kompisar anlände på en släpkärra sittandes på en bänk mellan björkar med ballonger=) Tisdag var vi i Borås, Glenn skulle få sin slutgiltiga dom! (angåenda hans ögonoperation) Och det var bara goda nyheter, dock handlade (pratades) halva tiden om Linus:p Störtskön läkare verkligen hon har varit jättebra, tänk om alla kunde vara som hon!

Igår slutade Rasmus 9:an så då var det smörgåstårta och jordgubbstårta hemma hos mor o far. Dock var vädret skit, men slutade regna när de åkte iväg så de hade hållt på till 2-tiden inatt! Imorse trilla prinsen ur sängen=/ Våran säng, inte hans egna för det hade varit en väldig bedrift!! Men usch vilken bula=( den ser mycket bättre ut nu ikväll än vad den gjorde när jag tog upp honom. Men han mår bra! Inga symptom på hjärnskakning eller annat! TACK O LOV! Har varit på skolavslutning idag med, Alexanders första=) Mysigt! Regnet höll sig borta och när solen titta fram blev det nästan svettigt. Sen var det BVC och efter det mammträff, eftermiddagen har ägnats åt städning lika skoj som vanligt!

Nu blir det nog snart sängen tror jag! Helt slut!

So long!

söndagkväll

Jaa imorgon är det återigen en ny vecka! Sitter just nu och pratar med älskade Linda som befinner sig i Spanien. Har nog inte pratat med henne sen hon kom och överraskade mig på Linus dop! Blir tårögd bara av att tänka på det, och Malin du är inte förlåten ännu;)

Kusinen tog ju som sagt studenten i fredags och vilka flashbacks man fick när vi stod där och väntade på honom!! Hade nog ändå inte velat göra om det! Det är en dag att minnas och absolut en rolig dag men också en jobbig dag! Han hade nog säkert lika roligt!

Lördagen bestod av kalas Glenns mamma och kusin fyllde år och det blev mat o tårta och "skidskytte"=) Hem för att kolla på knappt nämnvärd match Sverige-Danmark. Och idag är matchen inte viktig längre, Henke som fick sitt hemska besked direkt efter matchen. Tänk att man igår tyckte att halva världen rasat samman och idag bryr man sig inte om det! Sjukt egentligen att man kan bry sig så mycket om en match!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, glenn har fixat "utbyggnaden" för att få plats med diskmaskinen, hans pappa var här och hjälpte till så nu är det färdigt, lite färgklickar här och där bara! O jag älskar verkligen att ha en diskmaskin=) I morse gick vi "hälsostigen" första gången för mig, så nu förhoppningsvis har jag min nya dagliga promenadsträcka om jag kan få tummen ur så att säga. Var en tur hos mor o far i eftermiddags med. Sen hem för att grilla mellan regnskurarna!

Glenn gick och lade sig för 1 timma sen! Han var nog väldigt trött, kan inte minnas när han gick och lade sig 21 nån kväll! Mne är man trött så är man! Nu ska jag försöka bli trött jag med, behöver sova!

So long!

Redan 2 år sen..

man själv tog studenten på fredag, och på fredag tar min kära kusin Jesper studenten=) Jag hoppas att nu det varmare vädret kommer tillbaka och åtminstone att blåsten slutar upp på direkten! 

Idag har det inte hänt mycket! Det gamla kylskåpet är nu ivägkört toppen=) Imorgon blir det förhoppningsvis ny diskmaskin=D=D Glenn åkte för 1 timme sen så jag hoppas han kommer snart! Jag har idag gjort något som jag sagt att jag aldrig skulle göra, (får väl se hur flitigt det används!) jag har blivit medlem på facebook. Jag vet!! 100 år efter alla andra! Det du malin persson!!!!! Ses på fredag=) Lycka till på tentan!

Nu ska jag snart hitta skönaste ställningnen i soffan o se säsongsavlsutningen på greys! Usch, visste inte att det var det! Läste det förut!!=/ Jaja men sommaren börjar så då kan det vara ett uppehåll men så fort det blir för kallt för att tillbringa kvällarna ute så får det allt sätta igång igen!!

So long!

solen lyser himmlen är blå!

Vad glad man blir när det är sånt här väder! Men usch vad jag är trött, varit en jobbig helg! I fredags var det 50-årsfest då jag blev dålig, huvudvärk och yrsel och jag vet inte vad. Så tyvärr åkte jag och Linus hem vid 23-tiden. Men de var en lyckad fest för alla andra! Sista gästen hade gått hem 09.00, så det var livat!

I lördags var man seg, Glenn som nog inte var hemma förräns halv 5 var ännu segare! Åkte upp en sväng till gendalen på eftermiddagen o sen hem för gräsklippning! Blev en tur uppåt igen då det var korvgrillning! (De skulle varit det under fredagen men folk blev så fulla så de gick hem)

Söndag MORS DAG, min första! Glenn sa till mig på lördagkväll när vi kom hem att han inte hade fixat någon morsdag-present. "när skulle jag hunnit det?" Jaa du! Men han kände sig nog lite dum så efter frukost på sängen och Linus sovandes i vagnen och uppröjning här hemma begav han sig till stan och kom hem med ett strykjärn och en ny telefon=) Mycket välbehövande båda två! Vi åkte till gendalen med en present och fikade där, åkte hem för dusch å dylikt sen middag hos Glenns farmor och till sist avlsutade vi kvällen hos mamma o pappa med kaffe och glass!=)

Idag blir det nog inte mycket gjort, har lite o plocka med här inne sen blir det nog en tur till gamlamormor o gamlamorfar! Linus sover nu, jag känner att jag skulle kunna sova en bra stund jag med!


So long!


RSS 2.0