Middag

Nu är det slutspurten på middagen, pastan är när som färdig! Bacon o Chili kyckling med pasta, MUMS säger familjen Andersson/Persson! Glenn är förhoppningsvis påväg hemåt han med så kanske vi hinner sitta kvar medans han äter!

Ikväll blir det Bodystep, release för det nya programmet! VI GILLAR!!!!

So long!


pic



påskris inne!




Påskris ute

påskfirande på dagis

 

Påskmys

 

Älskade unge!

 

2 skjortor, Lindex Kyckling willys

 

Nu måste jag iväg och hämta plutten!

 

So long


shopping

Jag har varit å köpt påskpresent till Linus och handlat mat. Fyllt på alla påskägg här hemma och nu så borde jag inta lunch innan det är dags att hämta prinsen! Bilder kommer sen på påskgubben och påskpresenterna!

Ville bara meddela hur dagen börjat:)

So long!


:(

Inga desperata hemmafruar idag inte! CSI NY-triologin del2? vad är detta?? Jahapp o ingen Glenn hemma så inget fixande med påskriset! SUCK!!! Så nu spenderar jag ännu en timma här för att invänta Cougar Town, men skulle faktiskt kunna gå och lägga mig är såå trött! Men nu får jag stanna här åtminstonde så jag får fixat mitt påskris!

Får försöka hitta något roligt att läsa eller kolla här på datorn!

So long!


DH och Cougar Town!

Underbara tisdagkväll, dock så känns inte kvällen så bra när jag kollar upp på tv:n och ser att frölunda nu ligger under med 4-0 efter snart 5 min in i andra period! Men vad kan man göra?? Kvällens slut hoppas jag blir bättre med de desperata hemmafruarna och en ny favorit Cougartown!:)

Hemma hos mamma o pappa hittade vi inga påskkläder, men vi fick med oss en scarf och tusen disneyböcker;) haha nee inte riktigt men massa böcker så nu ska vi nog snart gå ur Go´boken. Inte för att Linus orkar sitta och läsa en hel disneybok ännu men snart hoppas vi:) Imorgon får vi gå upp i tid så vi hinner måla oss lite granna, så han är påskfin när de ska ha påskfirande på dagiset!

Jag ska åka in till stan imorgon och handla mat men ska även in i centrum och de öppnar inte förens 10 så får nog åka hem en sväng imellan då jag är inne en halvtimma (minst) för tidigt annars, och handla först känns inge skoj då jag ska köpa frysvaror!

Nu ska jag ta mig och skriva min inhandlingslista och hoppas att min sambo snart kommer hem så han kan klippa till riset så jag kan sätta fjädrar :)

so long!


sol men KALLT

Det blev en max 10-minutare i solväggen! För det första är mitt gigantiska träd i vägen och för det andra blåste det svinkallt! Jag har precis satt på potatisen och laxen är i ugnen! Ska nu när som helst gå upp och väcka min son innan han har sovit alldeles för länge! Idag blir det alltså ungsbakad lax med potatis och hollandaisås:)

Sen ska vi ner till mamma o pappa som jag sa förut:p Förhoppningsvis kaffe och att det finns några "påskkläder" sparade från oss en gång i tiden. Linus ska ha påskfirande på dagis imorgon och de fick gärna vara utklädda:)

So long!


SOOOOOOOL

solen lyser himlen är blå vad det skönt att leva då! Japp, sonen har precis somnat så jag ska alldeles strax sätta mig i solväggen! Har haft trevligt lekbesök här på förmiddagen så trodde att Linus skulle somna på en gång men inte alls! Efter 1½ timme somnade han, jaja nu sover han ju skönt i alla fall!

Idag ska vi hälsa på mor o far! Men nu ska vi ut i solen!

So long!


Golv

Nu är det bara golven kvar:) Linus gnäller, och jag tycker iofs inte han gör annat när han går här hemma med mig! MEN vad kan man göra? Nu ska vi börja med maten, spaghetti o köttfärssås blir det idag! Nu blir nog min bror avundsjuk tror jag=) Han gillar min köttfärssås! Ikväll blir det som sagt träning, med syster och Li skulle också kolla om det fanns plats kvar!

So long!


SISÅDÄR

Det går sisådär med min påskstädning! Har fått hem lilleman nu i alla fall och fått satt in pengar på banken! Men har lekrum o kök kvar att damma! + övervåningen! JIPPI!! Förhoppningsvis hinner jag med allt:p Men det jag inte hinner med, hinner jag inte med! Ska strax skicka iväg ett litet sms till grannen också för att se så de är friska o krya för en playdate o fika imorgon!

Ikväll blir bodypump igen, shiit vad det nya passet är jobbigt. Men måste jobba sig igenom det med! Nu ska vi byta en stinkande blöja o sedan fortsätta städa!

So long!


Påskstäda!

Det är det verkligen dags för nu, men jag missade hela gårdagen här så jag hade lite att läsa ikapp! Är inte riktigt färdig ännu! Linus är i alla fall på dagis nu och busar! Jag skulle bege mig till banken förut för att sätta in pengar men då öppnade dem visst inte förens 10 så får åka lite tidigare sen och fixa detta innan jag hämtar lillprinsen!

Men dagen ska alltså ägnas åt påskstädning! JIPPI! men det blir ju fint när det är gjort! Igår kom mamma o pappa hem men det blev inget besök då jag skulle iväg o träna o B fyllde år så dit skulle vi hinna en sväng också. Så besök hos dem blir det imorgon! Då gymmet är stängt torsdag-måndag så måste man passa på att träna nu måndag och onsdag! Sen blir det ju inte på en vecka och man lär ju svulla under denna helg! I alla fall jag som inte kan behärska mig bland alla dessa goda nougatägg som kan finnas lite här å där! Jag och Linus skall imorgon fortsätta måla påskteckningar tänkte jag! Han började lite i lördags, men det var sådär roligt!:P

Imorgon blir det också kanske en playdate av grannarna, A och L:) trevligt! Skoj att det finns jämngamla barn på gatan inför framtiden om inte annat!

Nu ska jag försöka läsa färdigt och sedan börja damma!!

So long!



Lördag

Japp, bodypump igår! Fick med mig Li det var roligt tycker jag:)! Men det känns idag att man inte varit och pumpat på över 1 månad! OJOJ. Tänk hur det känns imorgon då?? Har för en stund sen varit nere och fixat blomma o lotter till faster som fyller år idag Grattis på 36-årsdagen:)

Glenn är iväg och sågar ner det sista av oljetanken och förhoppningsvis är han hemma igen när det är dags för liet mat i detta hus! Jag ska alldeles strax lägga Linus som är såå trött här nu!




Kolla vad jag kan;)





Trött pappa??



Bada, hoppa, bada!




gos med mamma innan hon åker!



PANNKAKOR!!



Arg blir man om man inte får vända pannkakan själv!

 

BADA NUUU MAMMA!!

 

Glenns våffelställ, "då håller dem sig frasiga";)

Linus hjälpte till med grädden:)

 

Mys med gammelmorfar i solen

 

VÅREN ÄR HÄR!!

 

Igår påväg ut för att njuta av solen!

 



Jag njöt i 10 min sen blev det svinkallt o snälla solen var borta!

So long!!


Nytt försök!

Lite bilder



Kocken:)


 

Morfar är toppen:)

 

:)


 



Tittut



Hjälpa pappa

Mer bilder kommer senare nån gång:) Nu ska vi till Li å äta lasagne:D

So long!


VÄLKOMMEN FREDAG!!!

Fredag är en av veckans höjdpunkter tycker nog jag! Känna att om några timmar kommer G hem och vi har helgen framför oss, och (som vanligt) är den fullspäckad! Jag ska träna i eftermiddag o då åker Glenn och Linus till gendalen och börjar riva oljetanken så åker jag dit efteråt. Sen imorgon är det antingen fortsättning eller uppsättning av gips i källaren hos S o M! och på eftermiddag/kväll är det kalas hos faster! Söndagen är fri än så länge, ska träna men annars frii som en fågel! Men mamma o pappa kommer ju hem då, så kommer dem tidigt så blir det väl en tur dit!

Om en timma ska vi åka ner till gamlamormor o gamlamorfar och åter igen äta våfflor, hon ringde igår och frågade om vi hade ätit våfflor? Mm till middag, jaha vi åt inga idag för vi tänkte äta med er imorgon. MEN våfflor är gott och man kan absolut äta det 2 dagar i rad enligt mig!!

Förhoppningsvis hinns ett besök hos Li med:)

Tänkte ni skulle få lite bilder men blir bara en då det krånglar nu!

 

Nya mysstället?? Här nu på morgonen med banan i största hugg;)


Ibland älskar jag verkligen...

...Att vara vuxen, just att bestämma själv att även om det är en torsdag ELLER måndag så kan man mysa till det. Visst att vi kanske hade mysigt hemma på kvällarna en veckodag när jag bodde hemma, men inte gick mamma o köpte en stor godispåse på en tisdag! Eller som ikväll att äta räkor och vitlöksbröd på en torsdag? Det där extra myset som man gör på helgen. Men egentligen varför? För det är ju mitt i veckan när allt känns som jobbigast man skulle vilja ha något mysigt eller något som piggar upp en i den oftast trista vardagen!

Var en snabbsväng och hälsade på min bror efter att ha hämtat Linus och så sa jag just detta att vi skulle äta räkor ikväll, PÅ EN TORSDAG?? Ja sa jag, och då säger han fast i och för sig åt jag revben igår. Så även min lillebror som fortfarande bor hemma, (fast han var i och för sig själv hemma igår;)) lyxade till det en helt vanlig onsdagkväll:)

Nu ska det strax gräddas våfflor!


So long!


Nu tar vi helg!

Jag har nyss kommit hem från stan, eller nu när jag kollar på klockan så har jag visst varit hemma i 1½ timma, tror du tid kan spillas framför en dator?? Oj oj oj! Varit i alingsås på willys och handlat mat, sen åkte jag till caramel och skulle handla godis, lika billigt som förr (nästan i alla fall) trodde jag men inte alls! Jag upptäckte skyltarna (som jag för övrigt letat efter sen jag kom innanför dörren) efter en halv påse! Jag handlade godis för över 100-lappen:D ojoj! Jaja det var inte mycket att göra, jag fick ju bara se glad ut och betala!

Idag köpte jag mina tulipaner som jag brukar köpa vid storhandlingen men köpte även två påskliljor som jag satt ut på trappan:) Tänkte faktiskt leta fram min påsklåda här sen i eftermiddag och kika vad som finns i den!

Tänkte sätta mig i eftermiddag och föra över bilder från kameran och beställa hem, men så tänkte jag att jag kan ju faktiskt vänta tills efter påsk då det antagligen kommer tas lite kort!

Idag är det våffeldagen så idag blir det våfflor till middag och ikväll ska jag och glenn ha lite torsdagsmys med räkor:) Kanske ska ta mig en tur till bolaget innan jag hämtar prinsen så vi kan få oss ett glas vitt också:) Låter inte fel! Det får det nog bli!

Nu ska jag ta tvätten. När lilleman är hämtad tar 2/3 av familjen Persson/Andersson helg:)

So long!


middag, avklarad

Middagen är uppäten sen snart 1 timma tillbaka. Linus humör går väldigt upp o ner här sen vi åt men man får stå ut. (Vad annat kan man göra) Snart kommer förhoppningsvis Glenn hem så Rasmus slipper ta mopeden upp hit för att va barnvakt i typ 10 min?

Skall strax ta med busungen upp och iklädda mamman i huset träningskläder! Bodystep 18.15:)

So long!

Onsdag = Bodystep, Onsdag = Grey´s

Älskar onsdagskvällar! Först träning o sen hem för kvällsfika och mys i soffan till Grey´s Anatomy:) Kan inte bli bättre. Jag o lilleman har nu varit hemma en timma, ska alldeles strax börja med maten, idag blir det Schnitzel och klyftpotatis lite vardagslyx med klyftpotatis mitt i veckan. Det kan man behöva ibland!

Jag är dock liite avis på min syster (och kusin) som idag beger sig upp (dock med buss o det är jag inte avis på) till Lindvallen och mamma o pappa! Njuut kära ni! Jag tror detta är första året jag itne åker på skidsemester sen jag var 1?2? Det känns faktiskt konstigt! Men jag har Thailand o se fram emot o som vi lägger undan pengar till, plus garagebygge och allt vad vi nu ska hitta på här hemma, man kan inte få allt!

Min kära son sitter nu och försöker bita sig i knät?? Man undrar allt vad som försigår i deras små huvuden! Glenn blir sen idag då han är i Borås och jobbar igen! Lite småfel som ska rättas till! Nu tror jag Linus leker kurragömma i skåpen och har lyckats stänga dörren bakom sig!!

So long!


lunchtajm

Jobbsökandet fortsätter imorgon, kanske hinner lite till innan plutten ska hämtas! Nu har jag precis dammsugit övervåningen men min mage kurrar så mycket att det får bli lunch innan nedervåningen tas! Då lekrummets golv bör hittas först! (IGEN???)

So long!

Jobbjobbjobb

Kan någon bara ge mig ett jobb! Jag har nu suttit i snart 1½ timma och försökt skicka iväg diverse olika ansökningar! Men det mesta som ligger ute är personlig assistent försäljare både i telefon och som försäljare i varuhus typ telefoner, elavtal o allt möjligt!!!!! USCH jag klarar inte av när det är telefonförsäljare som ringer eller folk som stoppar mig när jag går på stan såå nee hur skulle jag kunna göra det mot någon? Telefon kanske är lättare då man inte behöver möta människan! Men aa nej jag kanske är kräsen nu men jag klarar nog inte det!

Personlig assistent har jag sökt några faktiskt men jag är rädd att inte min kropp ska klara det om jag tex måste hjälpa dem att flytta sig från rullstol till säng o annat! Tyvärr annars kan jag tro att det är ett roligt jobb.

Linus är på dagis så jag har ialla fall idag tid att sitta här! Men det är så trååkigt, jag vill ha jobb och jag vill ha det nu! Vad fan ska man göra för att få ett i dagens läge??


Nej jag ska nu fortsättta en stund sen blir det lunch o dammsugning av mitt stora hem:)

Ikväll är det träning:)

So long!

Middag

Lasagne är på G, köttfärsen är i stort sett klar! Glenn hoppas jag är hemma när som helst då han får göra ostsåsen vilket jag inte är en höjdare på! Sen ska det in i ugnen! Sallad förbereds för fullt, det är verkligen ett måste till lasagne!

Nu kom min sambo, VILKEN TUR:)

Middag o sen som sagt en tur till gendalen!


So long!

REGN

Regnet öser ner om vartannat här hemma, inget kul men det får faktiskt regna hur mycket det vill bara det inte kommer någon mer snö! Men jag tycker ändå inte att det är något roligt med det hela! Dock är jag glad att jag ser mer o mer av min lilla gräsmatta för var dag som går!

Här hemma pågår dammning av nedervåningen, bara köket kvar sen är det toaletterna och golven! Vi var nere hos Sandra o småpojkarna (stora killen var på dagis) på en kaffe i förmiddags och sen skulle vi hem o göra pannkakor, men vem somnade i bilen om inte min kära son! Men idag får han inte sova mer än 2 timmar så snart ska jag göra iordning smeten o sedan väcka honom så han får vara med o grädda dem! Som han älskar att laga mat!

Ikväll blir det en tur upp till svärmor o svärfar! Efter en efterlängtad lasagne till middag!

So long!


Suck

Blev ingen träning idag då Glenn blev sen hem, SYND=/ Nu sitter jag här hemma o är så j*vla godissugen istället, men det kan ju alla räkna ut att godis utan träning inte är en bra kombination och väntar jag liet till så är allt stängt så då kan jag ju inte åka och köpa något!!

Idag har jag försökt hitta mitt hem bland alla kläder och leksaker! Förhoppningsvis haar jag hittat det helt o hållet imorgon. Mormor ringde förut och hon har blivit kanonförkyld så det blir ingen fika där imorgon då vi inte vill ha fler sjukdomar i detta hus! Så blir ju mer tid här hemma, men vi måste också ge oss ut så håll tummarna att solen skiner imorgon så lekplatsen kan besökas av mor o son! (det är såå mycket roligare att gå dit när solen lyser, jag vet att man kan gå dit ändå!)

Blev ett litet snabb-besök hos min farmor o farfar idag men Linus var absolut inte på humör (det förändrades inte särskilt här hemma heller) så vi begav oss hemåt för middagsfix. Sen bäddade vi rent i sängarna och jag bytte om för att träna, vilket resulterade till att vi fick byta om igen:p

Nu ska jg snart försöka ta mig lite kvällsmat o hoppas på sängen tidigt!

So long!


förkyld

JIPPI här kommer förkyldning nr15? detta år nej det är det väl inte men fan va trött jag är på det här nu!

Igår kom vi i alla fall iväg och tränade:) Det fanns plats kvar så jag och Sofie bytte om fort och iväg till ett härligt bodystep-pass! Helt slut som vanligt! nästa onsdag är det halv release för det nya programmet! Och ikväll är det release för det nya bodypump-passet och än så länge är jag uppskriven! Blir det inte värre så tänker jag nog gå!

Linus är lämnad på dagis och jag ska ta mig lite youghurt och müsli nu tänkte jag sen ska jag göra ett röj! Det tar aldrig slut i detta hus!

So long!


Saltkråkan

Min son sover fortfarande och för att helgen har rullat på med bus här o där så får han sova! Dock är min tanke att max 2 timmar ska börja nu nästa vecka! Då han vaknar väldigt tidigt på morgonen igen! Jag har i alla fall fått strykit mina 2 HÄRLIGA tvättkorgar och dem står beredda att bäras upp! Det gick väldigt lätt då jag satte på Saltkråkan - Tjorven och Skrållan (linus julklapp). Men om jag inte har fel så finns det nog lite på sträcket nere som kan ha torkat och är redo för strykjärnet! Ska alldeles strax hänga upp en tvätt så då får jag väl ta med det upp i alla fall sen om det blir struket nu det får vi se!

Sandra erbjöd sig att laga mat så min kära sambo o de andra är nu där och äter och här sitter jag o hungrar;) Förhoppningsvis så kommer Glenn med en liten låda till mig och Linus om en stund! Annars får jag nog steka hamburgare till oss snart!

Håll tummarna att vi får plats på stepen ikväll:)

So long!

Ps. Maten kom nu:)


Söndag

Jag är dödstrött (OVANLIGT??) efter en helg där jag inte gjort ett skit känns det som! Mest väntat o väntat! Glenn har (håller fortfarande på) bytt panna hos sin mor o far. De började i fredags men allt tog längre tid än de trodde då det var ett h-lvete att få upp pannan från förre ägaren! Så kl 19.30 kom dem till gendalen de trodde nog att de skulle vara där lite efter 17 kanske? Jag o Linus åkte upp och var där vid 16.30 (vi var redan hungriga då) men P som skulle komma med potatis kom ju inte förens 19 typ så det blev tillslut kinamat 19.45 ohh då var jag hungrig! Linus hade ju ätit konstant från halv5 tills P o kusinerna kom så han var nog inte så hungrig men han åt ris och friterade räkor! Han somnade gott någon gång efter 21 tror jag. Jag o Glenn var kvar tills lite efter 12 slaget, men Linus som sov så gott fick sova vidare!

Kl 9.00 började de på lördagen! fast de var nog inte uppe i gendalen förens nästan 11 när jag och Linus begav oss till sollebrunn för att fika hos J o M. Sen var vi hos mamma o pappa en stund och kollade när de packade (linus sov dock i vagnen). De åker till Lindvallen idag (neeeej jag är inte avundsjuk;)) de är nog snart framme skulle jag gissa på om de kom iväg som det hade tänkt! Vid 15-tiden var det middag o gendalen och sen var vi där tills någon gång efter 23!

Inatt ska svärmor jobba så idag stannade jag o Linus hemma så hon förhoppningsvis kan sova en stund på dagen nu medans dem andra grejar i källaren. Svärfar kommer hem ikväll nån gång och ska inspektera;) o ikväll hoppas vi på träning! Tyvärr hade mamma med sig nyckeln till gymmet så vi kunde inte åka ner nu o kolla om det fanns plats men vi får ringa ner efter 4 sen. Annars tar jag o Sofie oss en promenix!

Linus har precis somnat och jag funderar på om han kommer sova förbi lunchen då vi idag måste äta tidig middag då det är träning redan 17.00. Nu ska jag se om jag kan ta tag i min stryktvätt snart. Har en ofantligt stor hög! USCH

So lonng!


trött, tröttare, tröttast!

05.30 piper vår levande väckarklocka:D oohh vad jag älskar min son! Men vad kan man göra! Fick iväg honom till dagis, där det var väldigt mycket tårar när mamma gick! Är så trött så vet inte om jag berätta detta igår därför säger jag det isåfall en gång till, då vi kom till min mormor så skrek han och släppte inte mig på en liten stund! Samma sak hände när vi kom till mamma o pappa igår men det gick över lite fortare där. Men han kanske börjar bli mammig? Någon gång skall väl det komma också, eller så var det bara att måndag och tisdag var helt mammafritt så han hade saknat mig lite! Det märker vi väl snart.

Jag ska alldeles strax åka för att hämta min skrutt! Har dock inte sökt ett enda jobb, men sparat några annonser som skall kollas på ikväll eller morgondagen då 1 är sista ansökning imorgon o 1 på måndag! Har idag i alla fall fått klippt mig vilket var VÄLBEHÖVLIGT dock ångrar jag nu när jag kommer hem att jag inte hade bokat tid för något mer. Men det får vi ta nästa gång!

Glenn slutar tidigare idag då han behöver åka och hjälpa sin mamma! Så han är nog hemma före mig igen! Då blir det sen lunch/tidig middag!

So long!


träningsabstinens!

Jag vet inte när jag var o tränade sist! Det känns som snart en månad sen! USCH USCH USCH!! Hade inte Glenn haft årsmöte med fotbollen idag så hade jag suttit här i soffan utmattad efter ett härligt bodystep-pass! Gittan hade idag saknat oss skrev hon här förut! Så på söndag är det dags!!! Nu får det faktiskt vara nog! Imorgon ska Linus iväg till dagis igen som vanligt 9-14 (han har inga som vanligt tider känns det som) och 9.30 sitter jag hos frissan:) Blir en kaffe hos mamma i mellan lämning och klipp, sen ska jag hem och sätta mig vid arbetsförmedlingens hemsida och andra jobbsidor, MÅSTE MÅSTE! Arbetsförmedlingen 11.00 på fredag!

Ikväll var jag och Linus en sväng hos mormor o morfar och myste lite. Dem åker till fjällen på söndag och jag är ABSOLUT inte avundsjuk, inte alls!! Hade jag varit gjord av pengar så hade jag med åkt men nu är det som det är och vi får satsa på fjällen nästa år istället!

Snart är det dags för Greys, me like!

So long!


fikis

Kom hem för snart 1 timma sen, har som sagt varit på fika hos gamlamormor o gamlamorfar. Glass med blåbärssylt, mumma! Linus fick också i sig sin lunch innan vi begav oss hemåt! Han har fart runt o busat i sängen med gamelmorfar som bare den! Vi var en snabbis på ICA innan vi kom dit och jag hämta ut mitt paket från jotex så nu ska vi tvätta sängkläder:)

Borde ta tag i massa saker känns det som! Får se om orken infinner sig!


So long!



PS. Imorgon ska jag klippa mig:D:D


Onsdag

Nu är det redan onsdag! Veckan har börjat otroligt bra och förra veckan avslutades bra? haha jag mådde väl inget bra men jag hade min underbara Malin här:) Vilket vägde upp! Dock blev vi lite oroliga inför ullaredtrippen MEN som jag sa till Malin så var det nog den som behövdes;)

Lördag var det ju som sagt kalas/fest hos farbror och oj vilken fest! Jag, mamma och syster var hemma 04, när hände det senast?? Så söndagen var ingen favorit! Men malin kom:) Hon var också trött så vi gjorde några försök till att piggna till, promenad, dusch mat o allt var det nu kuned vara kändes det som! Dock stupa i i säng vid 21! På morgonen ringde ju dock klockan 05.45 så det var väl tur vi somnade i tid! Vi var framme vid 9-tiden vid Gekås och då var det inte mycket folk vilket var väldigt skönt, (mindre skönt för plånboken!) men oj vad trevligt och oj va mycket skoj som kom med hem;)

Igår jobbade jag på nolhaga förskola 7.30-16.00 där var det både kaos och väldigt lugnt! På "våran" sida (FÖLET) så var vi 2 vik. och 1 ordinarie och på andra sidan 2 ordi. och 1 vik. Dock var det den som skulle stänga och den som gick till 16.30 av de ordinarie som var sjuka så det var lite kaos fram o tillbaka! Men på fölet hade vi 8 barn som mest så vi hade jättelugnt!!! Vilket jag nästan tycker är jobbigt! Så på min rast blev det inte att sätta sig i personalrummet utan jag fick allt ta på mig och gå ut och gå i det UNDERBARA vädret! Annars hade jag nog blivit dödstrött! Det var i vilket fall väldigt skönt att komma hem men lite tråkigt att inte få fler dagar! Men de sa att de ringer garanterat igen:)

Linus är idag ledig från dagis då jag kände att gårdagen var så lång och han var trött å då vill jag inte dra upp honom på morgonen om han kan sova (vilket han självklart inte villle idag) men det blir ju ändå en lugn dag för honom! Vi ska snart bege oss ner till hans gamlamormor och gamlamorfar som vi inte har hälsat på sen typ 20 feb. tror att dem längtar sönder sig snart! (vi med kanske:) ) Ikväll ska glenn på årsmöte så ingen träning idag heller!! Men nu får det va nog snart!!!

frukttajm här hemma strax!

So long!


lunchtajm

Efter vår lilla frukstund här hemma, gick vi upp för att bada. O min prins har nu heelt vänt och ÄLSKAR verkligen att bada igen, vilket jag är väldigt glad för. MEN det är inte roligt att ta upp honom, då skriker han ordentligt. Efter en stund gav jag efter och nappen hamnade i munnen då sa det pang och oj va trötta vi blev. Så jag gick in och lade honom i sängen och jag tror han hade somnat innan jag ens kommit utanför rummet! Så nu får vi se om det blir nog pannkakor idag? Han får sova så länge han vill idag då det är kalas ikväll!

Jag hoppas att min sambo hittar hem här snart så jag kan åka ner o handla lite! Sen blir det dusch och packning inför natten!

So long!


Lördag

Jag sitter inne i Linus lekrum, för han har kommit på att det är väldigt jobbigt att vara själv i mellanåt! Men så länge han är nöjd när man är i samma rum så är det väl ok! Glenn åkte strax innan 9 för att hämta M då han skulle köpa pellets, och nu är han iväg och hämtar plank i Jordala:) Glenns farfar har köpt plank billigt till vårt garage, det skulle nog räcka till alla väggar i alla fall, we like! Dem ska köras till gendalen och sen ska dem åka och hämta lite ved så svärmor kan elda i veckan när svärfar åker till Tyskland och jobbar!

Ikväll blir det kalas hos farbror som fyller 45, GRATTIS! Ska bli skoj att träffa Malin också som kommer hem=) Inte setts sen lite efter jul? Natten spenderas hos mor o far då vi kände att vi båda kanske ville ta ett glas vin eller en öl!

Imorgon kommer Petterson hit:) Som vi längtat (vi har övat på att säga Malin men det är svårt!;)) och på måndag blir det ULLARED då ska vi shoppa! är vi hemma i någorlunda tid blir det också en fikis med Linda:D

Nu ska vi nog ta oss lite frukt här i huset innan det blir pannkakor då det inte blev det igår!

So long!


Hm,

Jaa jag som skulle börja damma:p Jag har fastnat här framför datorn MEN nu ska jag börja ta tag i mitt hus! Börjar bli hungrig också så jag hoppas min son vaknar snart! Mormor får komma hem idag:D sköönt!

Imorgon är det barnloppis i gendalens bygdegård, kanske kan hitta något roligt. Blir i alla fall en snabbsväng dig, kanske kan få med mig mamma medans Glenn är och hämtar plank:D

So long!


Freeeeeeedag!

Vad veckorna går fort! Idag hälsar vi Lindas E välkommen till Sverige:) Kommer kanske inte förens ikväll? Men VÄLKOMMEN! Linus verkar piggare idag, tror dock han hade lite feber igårkväll men som sagt verkar han piggare! Igår var jag inne på Babyproffsen och kollade efter örontermometer, och höll på att trilla baklänges och nu när jag skriver detta så kom jag på att jag nog redan sagt detta!:p Jaja, för att komma till saken var jag på apoteket förut och köpte en från Braun men den kostade 600 spänn! FYFAN detta upptäckte jag ju inte förens hon hade slått in den och de andra varorna i kassan JIPPI tänkte jag men jag blev medlem o fick då 10% av köpet, eller antagligen bara termometern när jag kollade kvittot förut men det är i alla fall 10%!

Vi var en snabbsväng hos kusinerna i sollebrunn förut och Lukas hade igår varit och köpt fiskar till sitt akvarium, vilket han hade glömt för en liten stund när jag frågade honom vad han hade gjort igår. För då pratade han mest om sitt läskiga paraply som han hade köpt på leksaksaffären;) Sötunge! Det blev lite kaffe och tjööt sen begav jag och Linus oss hemåt. Dock somnade han vilket jag inte hade hoppats på men så är det ibland. Ska snart börja med pannkakor tänkte jag men kanske hinner damma lite först:) Behövs verkligen måste ju städa innan Petterson kommer;) Annars får jag skäll! HAHAHAHA!!!


So long!


shopping

Idag fick jag lite egentid i alingsås, skulle handla mat men passade också på att gå lite i stan. Fick köpt mig ett par jeansleggins:) (jaa jag vet att jag ska till ullared på måndag) Sen kollade jag efter en örontermometer men höll på att trilla baklänges när  jag såg vad babyproffsen tog för dem. 400:- Men enligt min mamma så var det nog inte så dyrt men ska i alla fall kolla på apoteket imorgon!

Idag fick jag väcka Linus igen när jag kom för att hämta honom å han är ännu gnälligare idag! Ska allra helst bäras så när vi ätit och pappan i huset åker till J för att hjälpa honom i tvättstugan så åker vi en snabbsväng till mormor o morfar som jag hoppas är hemma? ringde min far nyss men han hade inte tid att prata, han hade väl kunder o sa att han kunde ringa upp istället. Och mamma har åkt med Jenny och min morfar för att hälsa på mormor på sjukhuset!

Blev en snabbfika med Lisan förut också:) Tack för dem underbara blåbärsmuffinsen:D:D Kunde inte stanna så länge då det var dags för hämtning av lillfisen! Har också fått bokat om min klipptid från tisdag till torsdag då jag ska jobba på tisdag (kanske ni har missat?) Imorgon hoppas jag att jag får städat lite och förhoppningsvis sova längre än till 6.15!!

So long!


jahopp

Sista matchen slutade 5-5 och min kära sambo fick gjort 2 mål:) Tror ni han är nöjd?? Han är nu påväg hem från Falköping och förhoppningsvis orkar jag hålla mig vaken men kan ju inte lova något! Jag är sjuukt trött, och jag sitter och funderar om jag ska orka åka till stan imorgon eller så får jag ta det på fredag men då får jag ta med mig Linus och han tröttnar väldigt fort i mataffären! Kanske slutar sofie tidigt på fredag? då kanske hon kan följa med o när vi är fler brukar det gå lättare!

Jag snorar och hostar vidare här i soffan, o Malin jag ska alldeles strax ta mig en klunk hostmedicin:) Hoppas jag kan sova bättre då!

So long!


Kvällen är här!

Mormors operation hade gått bra:) det är det vi vet än så länge! Mamma hade pratat med henne, men hon var fortfarande väldigt groggy, så jag ringer inte ikväll.Tänkte ringa imorgon förmiddag istället.

Linus har verkligen varit övertrött i eftermiddag han har ramlat och slått sig på precis allt, slarvat till tusen vid maten och bara varit allmänt grinig! Jag hoppas att det är en gladare son som vaknar imorgon och som kommer hem från dagis;) Egentligen skulle jag behöva åka till stan och handla imorgon, men får se hur jag gör borde sätta mig och leta jobb också och jag hinner nog inte båda under tiden Linus är på dagis!

Fick pratat en stund med Malin förut, trevligt! Vissa grejer var jobbiga andra mindre jobbiga men vi får inte tänka förens imorgon! Ring mig då!

Nu sitter jag och längtar tills klockan blir 21 och greys börjar. Blir nog glass till detta är så godissugen idag men glass duger aldelles utmärkt! :)

So long!


Middag

Jag har precis satt in kycklingen i ugnen, hämtat en supertrött kille på dagis (fick väcka honom när jag kom dit). Och vi väntar på att pappan i huset skall komma hem en snabbis och äta o sedan bege sig iväg på hockey! JIPPI jag hoppas att Linus humör blir lite bättre så inte hela kvällen blir grinig!

Imorgon är det återigen dagis och sen blir det inte förens tisdag! Glenn får ta pappaledigt på måndag då jag och Malin o kanske Linda?? åker till Ullared:D Sen ska jag jobba tisdag så då får linus va på dagis då istället!

so long!


Onsdag

Mormor ligger på uppvaket vi väntar på besked, men det hade inte tagit längre tid än planerat och det borde ju vara positivt! Jag hoppas också för morfars skull att hon får komma hem innan helgen! självklart är det väl inte kul för mormor o ligga där hela helgen heller!

Jag har nu på förmiddagen fått rensat min garderob inför ullared då den nu kan fyllas på;) tvätt nr2 är nog snart färdig och jag ska strax bära upp den strukna tvätten! Fick ett samtal nu angående jobb den 16:onde i alingsås:) Får ringa och prata med glenn om hur vi ska lösa det också då det är en tisdag, för även prata med dagis då!

Ikväll ska som sagt Glenn spela match och vi håller tummarna att han inte bryter något eller skadar sig sista matchen för säsongen! Då det annars hade varit vår vanliga otur! Jag ska njuta av ett nytt avsnitt av greys:D

So long!


Alldeles för länge sen...

Jag vet inte riktigt vad som hänt, mer än att förra veckan låg jag i maginfluensa skulle jag nog vilja kalla det. Ingen aning vad det var för skit riktigt! Men mådde skit, men jag har tur som har sådana underbara släkt o vänner som kunde ta vår lillfis då jag inte orkade att ta hand om honom! Men usch vad det gör ont i mammahjärtat att va så sjuk som man inte ens kan ta hand om sitt eget barn. Jag tror dock det hade blivit värre om jag skulle ta de sista krafterna jag hade för att sysselsätta Linus och att han hade det mycket bättre där han var!

Jag blev piggare i helgen men har nu åkt på en vanlig förkyldning istället med hosta och annat, JIPPI! Linus hostar på han med men vi är pigga än så länge! Han ligger just nu och sover, somnade väldigt tidigt idag. Vi åkte ner till sollebrunn för ett besök hos Sandra och pojkarna tänkte vi, men där var det ingen hemma så vi fortsatte direkt till affären. Egentligen skulle vi åkt till gammlamormor och fikat idag då hon imorgon skulle läggas in men dem ringde från sjukhuset imorse och ville att hon skulle komma in idag då det fått en tid imorgon för operation! Så vi får fika efteråt!

Jag håller nu på att tvättar för fullt, konstigt nog så har inte tvätten tvättat sig själv när jag legat sjuk! Linus har inga tröjor och inga strumpor rena, så avfuktare går för fullt nere så vi ska ha kläder till plutten imorgon! Ikväll är det Desperate Houswifes och en ny serie som starta förra tisdagen Cougar Town helt underbar!!

Imorgon ska Glenn spela match den sista för säsongen och det blir ingen träning efter det heller. Tråkigt och dumt för honom men skönt att matcherna är slut tycker jag då det tar sådan tid, men självklart ska han ha någon hobby också det är inte det jag säger men det tar tid! Och i och med att det är onsdag imorgon betyder det att jag igen missar en träning, fast jag är ju snorig och hostig så jag kanske inte borde träna imorgon i vilket fall!

Nu tror jag att en tvätt är färdig så jag ska bege mig ner i hänga tvätt!

So long!


RSS 2.0